Sex stavar – Veckans Tarot

26 maj, 2024 0 av annette

Sex stavar – Veckans tarot tillhör stavsviten och pratar med oss om eldens element. Sexan i numerologin står för bland annat vi tillsammans. Sex stavar kallas ofta för segerkortet och visar oss att vi har folkets stöd och att vi vunnit en strid, en kamp, en tävling. Vi ska se vad de sex stavarna har att säga oss idag.

Detta är intressant för min blick faller på en av kvinnorna i bakgrunden. Hon ler stort och klappar sina händer. Min känsla är att hon är väldigt stolt över kvinnan som delar ut rosor. Jag tror att de står varandra nära och att hon faktiskt varit med på resan som vår huvudperson har gjort. Jag vet inte hur men det kanske visar sig.

De två är väldigt olika men ändå förstår de varandra väldigt bra och stöttar varandra genom livet. Kvinnan i bakgrunden är lite mer försiktig och det känns som att hon har en familj och lever ett ganska lätt, balanserat och rikt liv. Kvinnan i rött däremot är en äventyrlig dam och jag får känslan av att hon brinner starkt för något.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Vad är det hon brinner för?

Den röda färgen lyser starkt och jag får känslan av att det är människor som har det svårt hon brinner för att hjälpa. Hon har både kraften, orken, lusten och kunskapen för att göra det. Jag hör strofen ”Ingenting kan stoppa mig nu” från Orup och Karin Wistrands låt ”Stanna hos dig”. Det känns som att energin i den låten stämmer på henne. Hon går All In i det hon gör och låter inget komma i hennes väg.

Kvinna med ansträngt leende

Sen blir jag visad en annan kvinna från publiken. Hon ler också stort och klappar händerna men hennes leende känns lite ansträngt. Det känns som att hon inte riktigt kan glädjas med kvinnan i rött. Jag vet inte varför med det känns som att det finns någon form av konflikt emellan dem och att hon känner att hon blivit åsidosatt, att kvinnan i rött tagit all plats. Detta är intressant för de tre kvinnorna har verkligen tre helt olika energier. Vi ska titta lite mer på kvinnan med det ansträngda leendet.

Jag upplever det som att hon egentligen är ledsen. Som att de andra två håller ihop och hon inte riktigt får vara med. Hon verkar ha försökt att förändra sig för att passa in, och har verkligen ansträngt sig. Problemet är just att hon har anpassat sig till vad hon tror de andra vill ha, och därför inte kunnat göra det som egentligen passar henne. Det känns som att hon lever ett liv där hon håller uppe en fasad av att hon är glad och nöjd, men inuti går hon sönder. Hon har ingen tro på sig själv och ser inte alls sitt eget värde.

Alla är lika mycket värda

Kvinnan i rött tänker inte ens på om hon har ett värde eller inte, hon bara kör på och gör det hon brinner för. Det verkar som att det kan vara lite olika saker men gemensamt är att strida för de som inte själva kan. Mammakvinnan i bakgrunden vet sitt värde och är nöjd med sig själv och sitt liv. Undra vad detta vill säga oss denna veckan? Tre så olika energier som vill ta plats.

Ok, det handlar om att vi alla är värda lika mycket. Det spelar ingen roll vad vi gör eller vilken status vi har i samhället. Vid är alla samma och det korten vill visa oss idag är att vi kan vara vänner och finnas där för varandra även om vi är olika. Kvinnan i rött känns inte som att hon har ett så balanserat och tryggt liv, hon kan vara en utmaning för andra men är även en fantastisk vän som alltid gör allt hon kan för de hon bryr sig om.
Mammakvinnan har allt på plats både i sig själv och i sitt liv. Även hon är generös med det hon har och finns där för de hon älskar.

Skulle hon må bättre med andra vänner?

Kvinnan med det ansträngda leendet försöker att vara som dem men det är svårare för henne. Hennes dåliga självkänsla gör att det ofta blir fel. Hon ger mycket men det kommer inte från hjärtat och därför händer det ofta att människor inte vill ta emot det hon ger. Om hon skulle vara ärlig mot sig själv så skulle hon hellre ta emot än att ge. Det är vad hon behöver men hon tror att det är fel att ta emot. Hon verkar se det som en svaghet.
De andra två både ger och tar med självklarhet. På helt olika sätt men utan att känna att det är fel eller svårt. Undra om denna kvinna egentligen skulle må bättre med andra vänner? Inte för att det är något fel på någon av dem utan för att hon kanske passar bättre med andra? Jag vet inte, vad tror du?

Det finns så mycket att säga om detta kort men jag ska stanna nu så får vi se om dessa kvinnor följer med oss in i framtiden eller om de är nöjda med det budskap de givit oss.

Sex Stavar – Veckans Tarot – Ditt budskap

Jag tror att kortet denna vecka visar dig att det finns delar i dig som behöver integreras efter uppgraderingen som kom förra veckan. Är det någon av dessa kvinnor du känner igen dig i? Kanske har du delar av dem alla tre eller så är det bara en eller två av dem som bor i dig.
Det kan även vara så att du befinner dig i en situation där dessa kvinnor rent konkret finns i ditt liv, eller att du är en av dem. Som du vet så är det vi ser i det yttre en spegel av det som sker i det inre, så om du har dessa kvinnor i ditt liv behöver du fundera på om du mår bra med dem eller om du ska gå vidare till andra vänner. Du behöver även titta inåt för att se vad i dig som speglar detta scenario.

Budskapet till dig är framförallt att oavsett vem du är, hur du är och vad du gör så är du lika värdefull som alla andra. Vi kommer alla från samma källa och du har din pusselbit som du ska bidra med till det stora världspusslet. Oavsett om du är den lugna harmoniska mamman, den tuffa, orädda världsförbättraren eller den osäkra kvinnan som inte litar på att hon duger så är du lika värdefull som alla andra.

Gör det du mår bra av, var dig själv och lita på att det finns människor som älskar dig för den du är.

Två populära erbjudande tillbaks inför sommaren,
och ett helt nytt!

Det är mycket som händer nu energimässigt och min upplevelse är att denna sommar kommer med möjligheter till skiften både inom oss och utom oss. Därför ger jag nu ett extra fint erbjudande till dig som vill utvecklas och komma i kontakt med din sanna kraft, ditt sanna jag och din sanna livsväg.


Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning, med tillhörande budskap.

Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Vi renar din aura och frigör blockerad energi

30 minuters transformativt samtal över telefon.
Normalpris 495kr
Ditt pris med rabattkod fri24: 350kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din plats nu!

När jag fått din bokning hör jag av mig så fort jag kan med förslag på tider.
Läs mer om Frigörande och helande session längre ner.

Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Öppnar för dina drömmar att bli verkliga

 Normalpris 675kr
Ditt pris med rabattkod vis24: 395kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning med budskap
Stärkande och klargörande energi från både målning och text

Normalpris 1175kr
Ditt pris med rabattkod budskap24: 675kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning med budskap nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Om Frigörande och helande session

frigörande och helande session

Jag hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar, energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. 
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Vi renar din aura och lyfter under samtalets gång den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är uppkopplad på min transformativa kraft vilken går dit den behövs för bästa möjliga resultat. 

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss och ju lättare har vi att skapa det vi önskar i våra liv.

I en Frigörande och helande session öppnar vi upp de punkter som du är redo att öppna. En punkt kan innehålla upplevelser i tex relationer eller andra områden livet. När vi öppnar de punkter som vill öppnas kommer du att få hjälp att se klart vad du behöver göra för att hitta balansen i ditt liv, i dina relationer eller andra områden som inte riktigt flödar fritt.

Vi utgår alltid från ditt högsta bästa. Till vår hjälp har vi både dina och mina hjälpare från andra dimensioner.

Vet du med dig att du direkt vill gå ännu djupare väljer du Transformativ healing

Om Transformativ visionsmålning

En transformativ visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Din egen målning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en målning för hela livet. Det går även bra att ha en eller flera, för olika områden i livet.

Målningen är perfekt att till exempel meditera tillsammans med. Du kan ställa dina frågor till den och den kommer att ge dig svaret, på olika kreativa sätt. Ibland som en inre röst, ibland via olika budbärare. Kanske ger den dig helt enkelt det lugn, eller den energiboost du behöver just då.

Du kan sätta upp din transformativa visionsmålning på väggen eller ha den på ditt nattduksbord. Har du ett altare med saker som du älskar passar den alldeles utmärkt där. Du kan sätta upp den som den är eller sätta den i en vacker ram. Gör på det sätt som känns rätt i ditt hjärta.

Transformativ visionsmålning med budskap

Du kan om du vill beställa ett skrivet medialt budskap som tillägg till din transformativa visionsmålning. Budskapen är olika långa men oftast runt en halv A4-sida. Budskapet är kanaliserat och ger en dimension till av din målning och kan ge klarhet till din livsväg.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette