Riddare i svärd – Veckans Tarot

24 december, 2023 0 av annette

Riddare i svärd är även han en del av svärdsfamiljen och dessutom tillhör han kungafamiljen, hovkorten. När hovkorten kommer upp i en tarotläggning kan det symbolisera en person med de egenskaperna som just det kortet har, eller så kan det symbolisera att den energin finns någonstans i en själv eller i ens liv. Vi ska se vad det handlar om så här på självaste julafton.

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Förra veckan fick vi ju träffa tjejen som var på väg in i någon form av initiering eller reningsprocess. Idag blir jag visad att denna Riddare i svärd är på väg till hennes undsättning. Det verkar som att det blev lite tufft för henne och att hon telepatiskt ropat på sin själsfrände för att få hjälp och stöd. Han visar mig att hon betyder allt för honom. Han var upptagen med något annat men när han hörde hennes rop på hjälp släppte han allt för att finnas där för henne. Vackert.

Jag trodde först att de var ett kärlekspar men det verkar som att han är hennes äldre bror. Det här är en kille som liksom sin yngre syster vet vad han vill i livet och de två har gått ganska olika vägar men deras starka band finns där ändå.

Intelligent, handlingskraftig och klarsyn

Där hon trots sin svärdenergi lever mest i sina känslor och är väldigt kreativ, så är han mer logisk och verkar jobba mer med siffror eller något liknande där hans logiska gåva kommer till användning. Jag blir visad en stor grå stilren byggnad, med många och stora fönster. Det är där han jobbar. Jag får en känsla av att han är framgångsrik och har mycket ansvar.

Den här riddaren i svärd är intelligent, handlingskraftig och klarsynt. Han ser vad som behöver göras och fixar det om han bara har en möjlighet. Det verkar som att de kompletterar varandra väldigt bra och de kommer ju trots allt båda från en magisk familj. Nu kommer han i full fart med sitt svärd för att reda upp trasslet i hennes hjärta.

Det var katten

Hmm… jag trodde att det var hon som kallat på honom men nu ser jag ju att det var katten som hämtade honom. Vi fick ju se förra veckan att den var lite purken, inte helt nöjd med deras resa. Jag retades med den men det verkar som att den som vanligt visste mer än vad man kan förvänta sig av en katt. Den hade på känn, eller kanske den rentav faktiskt visste att det skulle bli trassligt under den kommande sammankomsten. Vilken tur att den är så vaken och kom att tänka på hennes bror!

Riddare i svärd – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ja alltså… Jag får ju bilden av att det är en del trassel inombords som behöver redas ut, det är som en massa rep eller ett trassligt garnnystan. Och du verkar få hjälp med det, där det innan har varit väldigt känslobaserat är det som att intellektet nu har blivit fritaget och de två kan börja jobba tillsammans. Jag blir visad en bild av en massa rep som hållit både ditt hjärta och din hjärna fången. Det verkar som att ingen av de två har kunnat fungera på full kapacitet.

Din inre man har vaknat till liv

Din inre man har vaknat till liv och nu är det dags för honom att hjälpa din inre kvinna att frigöra sig från trasslet som blivit på grund av att hon saknat hans stöd. De två behöver varandra och tillsammans är de oslagbara. Jag skulle vilja säga att du har en gåva på väg, en gåva som kommer att göra ditt liv ganska mycket lättare faktiskt. Det känns som att den här riddaren i svärd kommer till dig som en renande vind och fyller upp alla tomrum med klarhet. Energin skiftar rejält. Passar ju perfekt såhär i juletider.

Jag önskar dig en riktigt God Jul!

Fina julgåvor till specialpris för dig

Du kan köpa ett presentkort som gäller till allt jag erbjuder
så kan din vän välja själv vad han eller hon vill använda det till.
Du kan även köpa specifikt en Transformativ Healingsession
eller en Transformativ Visionsmålning som båda har potential
att göra förändring i ditt eller din väns liv.

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Presentkort som gåva
till dig eller en vän + 10%

Ett digitalt presentkort är praktiskt då du kan få det väldigt snabbt. Oftast samma dag. Du kan välja om du skriver ut det och ger det som ett vanligt presentkort eller om du ger det via mail.

Ett presentkort gäller ett helt år och kan användas till allt i min webshop och i min kursportal. Om du inte riktigt vet vad du eller din vän vill ha är det en perfekt gåva.

Du får presentkortet skickat till dig som Pdf-fil och kan skriva ut det själv
på det papper du tycker mest om.

När du köper ett presentkort senast 7 Januari 2024
ger jag dig ett mervärde på 10%!

Skriv i meddelandet i kassan eller i ett mail till mig vilket värde
ditt presentkort ska ha så lägger jag på 10% ????

Frigörande och Helande session –
en resa mot din inre sanning och läkning!

I denna session skapar vi en trygg plats där du kan släppa taget om det som håller dig tillbaka. Genom att lyfta fram det som tynger dig, och dela din berättelse öppnar du dörren för en kraftfull transformation. Jag guidar dig genom att hålla och följa energin, rena det som inte längre tjänar dig, lyfta det som vill komma fram i ljuset.

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Frigörande och helande session är en session som syftar till att du ska komma närmare din egen innersta sanning. Att du ska kunna läka det i ditt liv som behöver läkas för att det ska bli det liv din själ längtar efter. Vi går så djupt och så högt som du är redo för och känner dig bekväm med. Vet du med dig att du behöver mycket stöd kan du köpa flera sessioner nu till detta julerbjudande.

Du betalar endast 350 kr för denna session
tom 7 Januari 2024

Skriv koden fri23 i kassan

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Upplev kraften av förändring med din egen transformativa visionsmålning!

När du beställer din unika målning, öppnar du dörren till en resa där dina ord och färger blir bärare av din dröms vibration. Tillsammans med ditt högre jag löser vi upp blockeringar och frigör den energi som håller dig tillbaka. Målningen blir ett kraftfullt redskap för reflektion, meditation, frigörelse och manifestation.

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

OBS! Målningen tar några veckor på sig att komma till sin ägare

Du betalar endast 375 kr för denna målning
tom 7 Januari 2024

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Veckans Tarot  - Drottning i bägare
Exempel på transformativ visionsmålning
Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette