Riddare i stavar – Veckans Tarot

7 januari, 2024 0 av annette

Riddare i Stavar – Veckans Tarot tillhör så klart även han, liksom förra veckans Ess i stavar, stavsviten och han tillhör även hovfamiljen. Han kommer med eld och passion. Ofta vet han vad han vill och ser till att få det.

Veckans Tarot - Riddare i stavar

Jag undrar om inte denna Riddare i Stavar har något att göra med de senaste veckornas kort….. Jag tror att han är på väg att sluta upp tillsammans med sin kompis Riddare i svärd. De två är väldigt olika varandra men när de sansar sig kan de vara ett starkt team. Jag har en känsla av att det är något på gång här men att han inte riktigt vet om vart han är på väg. Det känns som att kan känner en kallelse och mest följer energin. Lite tveksamt, han visar mig hur han hörde kallelsen och störtade iväg hals över huvud som han brukar. Riddarna i stavar är inte kända för att vara eftertänksamma direkt och denne är inget undantag. Han tittar på mig och flinar…

Stark intuition när han lyssnar

Jag tror han håller med mig och jag tror inte att han skäms heller utan tycker det är spännande att följa sina impulser. Men nu har han kommit till en punkt där han inte längre vet säkert vilket håll han ska åka åt och därför har han saktat in. Vår riddare har en stark intuition och när han verkligen lyssnar inåt vet han alltid vad som pågår. Han visar mig att han hör någon form av folksamling och att det händer en massa, men han kan inte få in rätt riktning…

Men vår riddare är sällan ensam på sin resa, han har sin bästa kompis draken med sig och nu kommer draken tillbaka efter att ha varit på en liten rekognoseringstur. Den visar att den vet vart de ska. Den säger att det är en liten grupp av människor vid en eld på andra sidan berget. Riddarens kvast gör en tvär gir och drar i väg med en fart så att riddaren nästan håller på att ramla av. För att inte tala om hans katt… den håller i sig för glatta livet. Den här katten är inte alls förtjust i äventyr och längtar hem till sin lilla stuga där den kan jaga sina möss i fred.

Är det våra kompisar?

Vad tror du? Är det våra kompisar från veckorna som varit som håller till där bakom berget? Det tror jag men jag får inte se mer nu. Jag fick bara se att han är på väg och att han kommer att möte en grupp av människor när han kommer fram. Eller?

Jomen nu blir jag visad riddaren i svärd! Han står därnere och viftar med händerna när vår riddare flyger över berget. Så visst var det vårt gäng. Riddaren sjunker sakta ner med sin kvast, inte för någon annan anledning än att han vill ta in miljön och sammanhanget innan han träffar de andra. När han landar kommer svärdriddaren springande och omfamnar honom lyckligt.

Det verkar som att det är länge sedan de sågs. jag får en bild av att de varit ute på äventyr ihop tidigare och att de hade rätt kul. I alla fall tycker svärdriddaren det, vår riddare verkar nästan lite frånvarande….. som att han får någon information som han försöker tyda. Eller så är det helt enkelt vår ess-i-stav-tjej han har sett… Jag tror det är en kombination av att han hör något inom sig och att han uppskattar vad han ser. Stavriddarna är ofta lite av kvinnotjusare och denne är inget undantag. Vi får se vad som händer framöver.

Riddare i Stavar – Veckans Tarot – Ditt Budskap

Jag skulle säga att det är olika delar av dig som nu samlas ihop. Vissa av dem har du haft tillgång till länge, andra ett kort tag och vissa är det väldigt länge sedan du hade tillgång till. Det har hänt så mycket den senaste tiden. Du har släppt taget om mycket, renat gammal stagnerad energi, öppnat upp för det nya att komma in.

Det kommer maskulin energi nu, både den mentala som kom med svärdriddaren och nu kommer stavriddaren med passionen och drivkraften. Vad ska det bli av detta? Du har ju även bägardrottningen och eldflickan med dig…. Det elementet som saknas är jord, vi får se om det kommer framöver. Tills dess skulle jag tipsa dig om att jorda dig noggrant och känn in vart alla dessa krafter gör bäst nytta i ditt liv.

Sista chansen idag!

Nu har vi tagit de första stegen in i det nya året 2024. För många av oss har 2023 varit ett oerhört transformerande år och jag ville ge dig möjligheten att ta del av mina tjänster ett litet tag till till fina priser. Idag är sista dagen för detta erbjudandet.
När det är mycket som händer, eller när man känner att man sitter fast kan det vara skönt att få hjälp att lösa upp energin och kanske hitta nya vinklar och öppningar. Kanske en fokuspunkt man kan ha med sig som stöd under året.

Du ser erbjudandena nedan och om du vill köpa ett presentkort så gäller det i ett helt år på allt som finns i min webshop och på min kursportal. Självklart kan du köpa mina tjänster sedan också, då till ordinarie pris.

Grundkurs i Tarot till Magiskt pris! Passa på nu!

Klicka på pilen till höger i bildspelet för att läsa mer om kursen. Eller klicka på knappen nedan så kommer du direkt till kursportalen där informationen också finns.

Digitalt presentkort som gåva till dig eller en vän + 10%

Ett digitalt presentkort är praktiskt då du kan få det väldigt snabbt. Oftast samma dag. Du kan välja om du skriver ut det och ger det som ett vanligt presentkort eller om du ger det via mail.

Ett presentkort gäller ett helt år och kan användas till allt i min webshop och i min kursportal. Om du inte riktigt vet vad du eller din vän vill ha är det en perfekt gåva.

Du får presentkortet skickat till dig som Pdf-fil och kan skriva ut det själv
på det papper du tycker mest om.

När du köper ett presentkort senast 7 Januari 2024
ger jag dig ett mervärde på 10%!

Skriv i meddelandet i kassan eller i ett mail till mig vilket värde
ditt presentkort ska ha så lägger jag på 10% 

Frigörande och Helande session – en resa mot din inre sanning och läkning!

I denna session skapar vi en trygg plats där du kan släppa taget om det som håller dig tillbaka. Genom att lyfta fram det som tynger dig, och dela din berättelse öppnar du dörren för en kraftfull transformation. Jag guidar dig genom att hålla och följa energin, rena det som inte längre tjänar dig, lyfta det som vill komma fram i ljuset.

Frigörande och helande session är en session som syftar till att du ska komma närmare din egen innersta sanning. Att du ska kunna läka det i ditt liv som behöver läkas för att det ska bli det liv din själ längtar efter. Vi går så djupt och så högt som du är redo för och känner dig bekväm med. Vet du med dig att du behöver mycket stöd kan du köpa flera sessioner nu till detta julerbjudande.

Du betalar endast 350 kr för denna session
tom 7 Januari 2024

Skriv koden fri23 i kassan

Upplev kraften av förändring med din egen transformativa visionsmålning!

När du beställer din unika målning, öppnar du dörren till en resa där dina ord och färger blir bärare av din dröms vibration. Tillsammans med ditt högre jag löser vi upp blockeringar och frigör den energi som håller dig tillbaka. Målningen blir ett kraftfullt redskap för reflektion, meditation, frigörelse och manifestation.

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

OBS! Målningen tar några veckor på sig att komma till sin ägare

Du betalar endast 375 kr för denna målning
tom 7 Januari 2024

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och start på det nya året!

Med värme
Annette