Riddare i Stavar – Veckans Tarot

2 juni, 2024 0 av annette

Riddare i Stavar – Veckans Tarot. Vi har ju träffat honom några gånger nu och han har varje gång varit på olika äventyr så det ska bli kul att se vad han har för sig denna gång.

Det första jag lägger märke till är faktiskt draken och dess mun som sprutar eld. Intressant, jag upplever det som att den vill ha riddarens uppmärksamhet, nästan som att den vill visa honom något.

Riddaren har också upptäckt draken men förstår inte riktigt vad den vill och vad han ska göra. Det känns som att han stannat upp mitt i sin kvastfärd för att titta på något han inte förväntat sig att se. Jag vet inte om han känner draken, eller om de aldrig träffats.

Riddaren håller sitt trollspö i vänster hand och min känsla är att han gömmer det för draken. Det känns som att han inte vet ifall draken är vän eller fiende.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Behöver ta ett beslut

Han behöver ta ett beslut, ska han åka till draken eller ska han vända om och åka åt andra hållet. Det är osäkert ifall draken kallar på honom eller varnar honom.

Jag blir visad att draken försöker hålla riddaren borta från något som finns bakom bergen. Något som riddaren var på väg mot. Undra vad det är… och vem är draken? Vem skyddar draken? Katten är inte till någon hjälp alls, den är helt snurrig i bollen efter en vild kvastritt.

Jag blir pekad igen mot trollspöt och någon berättar för mig att riddaren kan använda det för att komma förbi draken. Jag får känslan av att han bara har en gång på sig, sen kommer spöt att slockna för denna gången. Det är ett trollspö som vaknar till liv när det behövs och däremellan slumrar det. Vad ska han välja? Han verkar inte alls veta vilket val han ska göra.

Mer information

Ok, nu kommer det mer information. Riddaren har en möjlighet att tämja denna drake. För att det ska ske kommer han att behöva använda sitt spö, och även vara modig och flyga mot draken för att visa den att han är värd dess respekt. Om riddaren väljer att kasta sitt spö mot draken kommer han för resten av sitt liv ha en oerhört kraftfull vapendragare som kommer att göra allt i sin makt för att beskydda honom. Om han väljer att backa, då blir jag visad att hans kvast tappar kraft och sjunker i höjd. Han själv har inte tillgång till denna information eftersom detta är ett av hans stora livsval som han behöver göra själv. Jag antar att informationen visar oss att vår riddare behöver ta mod till sig och möta drakens eld för att komma vidare på sin färd.

Vet inte vad hans val kommer leda till

Han behöver känna in och verkligen lita på sin intuition i denna stund. Han kommer inte att få hjälp någonstans utifrån. Jag har en känsla av att det redan är klart vilken utgången kommer att bli men om han visste det skulle han inte gå in i sitt beslut med samma känsla, och därmed skulle han missa en stor initiering. Han måste helt enkelt göra detta utan att ha en aning om vad hans val kommer att leda till.

Vår vän har en stark intuition, han brukar veta åt vilket håll han ska gå utan att ens behöva reflektera. Att sitta som han gör nu, i en sits där han behöver göra ett viktigt val utan att ha någon som helst känsla för vad som är rätt val, det är en utmaning för honom. Han rider ju sin kvast runt i hela Universum och vet alltid vilket beslut han ska ta. Undra vad det här egentligen handlar om, varför får han inte kontakt med sin beslutsförmåga som normalt är så stark? Svaret jag får är att han behöver få känna hur det är för vanliga människor när de ska ta sina beslut. De som inte har den starka intuition som han har.

Jag tänker att eftersom han får denna upplevelse nu så kan det vara så att hans liv kommer att ta en annan vändning. En vändning där han behöver förstå sig på människorna på ett annat sätt än vad han gjort innan. Kanske har han ett uppdrag som väntar honom där han inte längre kan flyga på sin kvast? Kanske han behöver möta människor där de är. Jag vet inte, vi kanske får möta honom längre fram för att se vad som fanns där bakom draken. Spännande är det i alla fall.

Riddare i Stavar – Veckans Tarot – Ditt budskap

Resan fortsätter, ingen rast, ingen ro. För två veckor sedan träffade vi Stjärnan och fick en uppgradering av henne. Jag har en känsla av att integreringen av den kommer att pågå ett tag och jag tror att denna riddare är en del av den.

Min känsla är att du är riddaren och att du nu behöver välja om du ska möta denna drake eller backa och vila en stund. Det finns inget rätt eller fel och du vet inte vad belöningen kommer att bli. Vi vet att det finns något på andra sidan bergen men inte vad det är. Det du vet som inte riddaren vet är att om du väljer att möta draken och vinner, då kommer du att ha en vapendragare för livet.

Möta draken eller backa för att vila en stund? Valet är ditt och kom ihåg, det finns inget rätt eller fel. Följ hjärtat och intuitionen.

Två populära erbjudande tillbaks inför sommaren,
och ett helt nytt!

Det är mycket som händer nu energimässigt och min upplevelse är att denna sommar kommer med möjligheter till skiften både inom oss och utom oss. Därför ger jag nu ett extra fint erbjudande till dig som vill utvecklas och komma i kontakt med din sanna kraft, ditt sanna jag och din sanna livsväg.


Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning, med tillhörande budskap.

Erbjudande 1: Frigörande och helande session
Vi renar din aura och frigör blockerad energi

30 minuters transformativt samtal över telefon.
Normalpris 495kr
Ditt pris med rabattkod fri24: 350kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din plats nu!

När jag fått din bokning hör jag av mig så fort jag kan med förslag på tider.
Läs mer om Frigörande och helande session längre ner.

Erbjudande 2: Transformativ visionsmålning
Öppnar för dina drömmar att bli verkliga

 Normalpris 675kr
Ditt pris med rabattkod vis24: 395kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Erbjudande 3: Transformativ visionsmålning med budskap
Stärkande och klargörande energi från både målning och text

Normalpris 1175kr
Ditt pris med rabattkod budskap24: 675kr
Tidsbegränsat erbjudande, boka din målning med budskap nu!

När jag fått din beställning hör jag av mig så snart som möjligt för din information.
Läs mer om Transformativ visionsmålning längre ner.

Om Frigörande och helande session

frigörande och helande session

Jag hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar, energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt liv fullt ut. 
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Vi renar din aura och lyfter under samtalets gång den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är uppkopplad på min transformativa kraft vilken går dit den behövs för bästa möjliga resultat. 

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss och ju lättare har vi att skapa det vi önskar i våra liv.

I en Frigörande och helande session öppnar vi upp de punkter som du är redo att öppna. En punkt kan innehålla upplevelser i tex relationer eller andra områden livet. När vi öppnar de punkter som vill öppnas kommer du att få hjälp att se klart vad du behöver göra för att hitta balansen i ditt liv, i dina relationer eller andra områden som inte riktigt flödar fritt.

Vi utgår alltid från ditt högsta bästa. Till vår hjälp har vi både dina och mina hjälpare från andra dimensioner.

Vet du med dig att du direkt vill gå ännu djupare väljer du Transformativ healing

Om Transformativ visionsmålning

En transformativ visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen. För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Din egen målning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en målning för hela livet. Det går även bra att ha en eller flera, för olika områden i livet.

Målningen är perfekt att till exempel meditera tillsammans med. Du kan ställa dina frågor till den och den kommer att ge dig svaret, på olika kreativa sätt. Ibland som en inre röst, ibland via olika budbärare. Kanske ger den dig helt enkelt det lugn, eller den energiboost du behöver just då.

Du kan sätta upp din transformativa visionsmålning på väggen eller ha den på ditt nattduksbord. Har du ett altare med saker som du älskar passar den alldeles utmärkt där. Du kan sätta upp den som den är eller sätta den i en vacker ram. Gör på det sätt som känns rätt i ditt hjärta.

Transformativ visionsmålning med budskap

Du kan om du vill beställa ett skrivet medialt budskap som tillägg till din transformativa visionsmålning. Budskapen är olika långa men oftast runt en halv A4-sida. Budskapet är kanaliserat och ger en dimension till av din målning och kan ge klarhet till din livsväg.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette