Riddare i Mynt – Veckans Tarot

28 januari, 2024 0 av annette

Riddare i mynt – Veckans Tarot tillhör jordelementet och representerar det materiella, det fysiska. Jag kommer faktiskt inte ihåg sist vi fick besök av någon från Myntfamiljen så det ska bli kul att lära känna honom.

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Det första som slår mig är att det nog var honom jag såg skymta förbi förra veckan hos Nio bägare. Det jag sedan blir uppmärksam på är de verktyg han har fästa i sitt bälte. Självklart ser jag klotet han har i sin hand men det är som att det är ungefär som med slottet förra veckan. Mer som en prototyp eller en symbol. Att jag blir visad hans verktyg säger mig att han kommer för att hjälpa till att bygga något.

Han kommer inte med en gåva utan han kommer för att bidra med sina kunskaper. Jag blir också visad hans ansikte och en min som är ganska bestämd. Denna kille är ganska ung men han vet vem han är och vad han kan.

Han sträcker fram klotet med myntet på till någon vi inte ser på bild. Det känns som att det är till dig. Hans bestämda min betyder att han har integritet. Han vill gärna hjälpa men han krusar ingen. Han vill att du kommer fram till honom och tar emot klotet. Det är som en signal för att du tar emot honom i ditt liv. Jag tänker att detta är på riktigt, nu är det inga sandslott som ska byggas utan nu är det hållbart och rejält. Stabilt liksom honom.

Riddaren i Mynt kommer inte på någon snabbvisit

Jag tror nämligen inte att riddaren i mynt kommer förbi bara på en snabbvisit. Jag tror att han kommit för att stanna och hjälpa dig att bygga upp ditt nya liv. Det är lite roligt, för katten som sitter med honom på kvasten känns mer som en hund i sin energi. De tidigare katterna vi träffat har ofta känts ganska egensinniga. Denna känns också ganska bestämd av sig men på ett annat sätt, den är oerhört lojal sin husse. De är båda jordnära och lojala, och jag tror faktiskt att katten har några år på nacken. Några år som givit den visdom, lugn och balans.

Även om det känns som att katten har några år på nacken så verkar den se fram emot ert samarbete. Den är inte otålig utan mer harmoniskt förväntansfull. Jag tror den kommer att vara ett fint bidrag till ditt bygge.

Jag funderar om han tillhör gänget som samlades runt Ess i stavar för någon vecka sedan men det känns inte så. Han känns som någon som går sin egen väg och än så länge inte har tillhört någon speciell grupp. Jag får en så fin känsla av denna kille, han känns genuin, omtänksam, trygg och stabil. Vem vill inte ha en sådan person vid sin sida?

Riddare i Mynt – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ja, för mig är det tydligt. Du kommer att få hjälp nu att bygga vad det än är du bestämt dig för att skapa i ditt liv. Ingen kommer att göra det åt dig och det skulle du inte vilja heller. Jag får en känsla av att du jublar inombords för detta är vad du längtat efter. Att få bygga något hållbart, med bra och pålitlig hjälp på vägen. Något som är ditt, skapat av dig för dig. Det är bara att tacka och ta emot och sätta igång.

Kom och måla med mig!
Online i Realtid

Jag stänger ner kursportalen. Detta är sista kurserna i den så passa på nu!

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns. Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer. Du väljer hur din helg ska se ut, här finns inga krav och prestationsångesten lämnar vi i garderoben.

Priset lågt, så passa på nu om du känner en längtan efter att måla och meditera för att komma närmare dig själv och din kreativitet. Om jag fortsätter med denna kurs framåt blir det i annat format.

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Kom igång med ditt intuitiva måleri

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån
våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Måla din intuitiva kraftmålning!

Måla din intuitiva kraftmålning

”Lär dig måla intuitiva kraftmålningar” är en introducerande minikurs i en intuitiv och kraftfull måleriteknik. Vid kursens slut har du målat din egen speciella och personliga kraftmålning. En målning, som ger dig ett betydelsefullt budskap och fyller dig med den kraft ditt innersta vet att du behöver just nu.

Du följer med i min målarprocess från tom duk till färdig tavla. Jag lär dig några enkla trix för att du med lätthet ska kunna plocka fram det i dina målningar som vill komma ut i världen. Vi leker och har roligt med färgerna och målningens eventuella innevånare. När du gjort klart denna kurs kommer du att ha en grund till ditt fortsatta intuitiva måleri. Du har tillgång till kursen i 14 dagar eller tills portalen stängs ned. Du får en lektion per dag i tre dagar. 

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette