Riddare i mynt – Veckans Tarot

28 april, 2024 0 av annette

Riddare i mynt – Veckans Tarot. Igen! Det här blir ju intressant! Det kändes ju förra veckan som att det fanns mer att hämta. Kanske kommer fortsättningen här där vår Riddare i Mynt kommer med sin gåva. Kommer han att våga lämna den nu eller kommer han med ett helt annat budskap idag? Vi kollar!

Det första jag lägger märke till är hans ansiktsuttryck. Idag är han mycket mer bestämd än förra veckan. Kanske har han fått den tiden han behövde för att samla mod att ge sin gåva?
Han svarar mig inte utan är fortfarande tyst men han skakar på sig med en lite skämtsam energi. Han känns mycket gladare idag. Jag får en bild av att han befunnit sig i en form av gips eller lera. Det är ingen hårt material men det har ”hållit honom på plats”

Nu börjar det bli spännande! Förra veckan gav han intryck av att vara bara en budbärare som kom med en gåva från Kung i Svärd till Drottning i Svärd. Så känns det inte nu.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Han kanske är en budbärare, vi får nog se vem han är lite längre fram tror jag, men det finns inget ”bara” över honom när han skakar av sig den torkade leran. Haha, så klart det är torkad lera, det är ju Riddaren i Mynt vi har framför oss. Jordens son.

Livfull, glad och kraftfull energi

När han skakar av sig den torkade leran tittar en livfull, glad och kraftfull energi fram och han liksom spritter av spänning. Nu sätter han ner foten och sparkar loss sin kvast! Hej vad det går! Han tar en sväng runt mig med sin kvast och tittar på mig under en rufsig lugg. Hans ögon glittrar av bus och charm. Fortfarande säger han ingenting men han skickar en telepatisk energi till mig. Den visar mig att han inte alls det är blyg och att nu ska kvinnan med det vackra håret få sig en överraskning.

Kvinnan som står nedanför kullen verkar känna på sig att något är på väg att skifta. Det ser ut som att även hon varit ”frusen” och att isen nu krackelerar runt henne. Hon ruskar lite på huvudet och vrider på sig som för att se vart hon hamnat. Hon ser inte vår riddare ännu men han närmar sig och hon känner vinddraget. Jag vet inte vad som är på väg att hända men jag känner klart och tydligt att det är stora förändringar på gång. Den här kvinnan kommer att få möta något hon aldrig varit i närheten av innan. Är det Riddaren eller gåvan som kommer att skaka om hennes värld tro?

Vart kom vinddraget ifrån?

Men vad är det som händer nu?? Han åkte en sväng runt henne men sen åkte han tillbaks upp på kullen. Hon står där och tittar sig omkring som om hon försöker förstå vart vinddraget hon kände kom ifrån. Riddaren är tillbaks på sin plats på kullen men nu i en helt annan energi än när han kom. Det känns som att han har kvar en del av sin lerform, men att han nu står bredvid den. Han känns glad och busig men det finns fortfarande en del lera han behöver frigöra sig ifrån. Det verkar som att han längtar efter att få hoppa in i lerformen igen och gömma sig lite.

Känsla av att inte vara bra nog

I lerformen finns en del ledsna känslor och även en känsla av att inte vara bra nog. Jag tolkar detta som att han gått igenom en del sårande upplevelser, gömt sig i lerformen där han varit trygg. Nu när han hoppat ur den är det lite läskigt eftersom det var så länge sedan han var den glada busiga riddaren. I lerformen är det tryggt och där kan han vila. Jag vet inte om han kommer att hoppa ner i den igen eller om han kommer göra sig av med den en gång för alla redan nu. Det jag är ganska övertygad om är att lerformen kommer att försvinna när han är redo. Faktiskt så känns det som att han skulle må bäst av att vila en liten stund till för att sedan kunna flyga fritt med full motor.

Kvinnan då? Hon har lagt sig till vila igen. Hennes huvud är fritt och hon både ser och förstår mer än innan. Hon kan däremot inte flytta sig eller titta bakåt mot vår riddare. Vi får se om de båda kommer tillbaks och visar oss vad gåvan består av, vem den är ifrån och vilka de båda är när de fullt ut vaknat upp ur sin dvala.

Riddare i mynt – Veckans Tarot – Ditt budskap

Allt har sin tid. Ett steg i taget. Det är uttryck som verkar passa in i vad korten vill förmedla till dig i nuläget. Jag får en känsla av att du går igenom en process som är både komplicerad och djup. Det enda du kan göra är att stå stadig i din egen energi, i din egen närvaro. Jag vet inte om jag har rätt men jag tror att riddaren och kvinnan i berättelsen i grunden handlar om din inre man och kvinna. Hur de ska uppgraderas till nästa nivå för att du ska kunna gå vidare i ditt liv ännu mer som dig i din sannaste form.

Jag blir visad att du står mitt i en spiral som snurrar runt dig. För varje varv den snurrar löser den upp en energi som varit du under lång tid, men som nu är redo att lämna dig. Energin är en blandning av vad jag kallar främmande energi, sådant vi tagit på oss utifrån men som inte resonerar med vår egen sanning, gammal sorg och en del ris som stammar från sådant du gjort dig av med i det förflutna. Min upplevelse är att när denna process är klar kommer du att stå där naken inför gud, helt och fullt i din egen kraft.

Mycket händer nu energimässigt och det är viktigt
att vi står stadigt i vår egen kraft, i vår egen sanning.

Jag ger dig 20% rabatt på allt i min webshop med koden allt20. Begränsat antal. Gäller till sista April.

Se en av tjänsterna nedan och resten hittar du
under shopen på https://annettehagman.com.

Transformativ healingsession

En transformativ healingsession är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Du väljer vad du vill fokusera på och jag håller energin för dig, ställer frågor, renar din aura, agerar kanal för de från andra dimensioner som vill vara till hjälp.

Under hela samtalet är jag uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig, och så småningom, när du är redo, göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om.

Transformativ healing session 60 min

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.

Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig. Vet du med dig att du vill ha fler sessioner finns ett fint paketpris. Du kan även välja om du vill ha en session på 60 minuter eller 90 minuter. Klicka på knappen nedan så kan du välja det som känns bra för dig.

Häng med till Youtube!

Riddare i mynt - Veckans Tarot

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette