Riddare i mynt – Veckans Tarot

21 april, 2024 0 av annette

Riddare i mynt – Veckans Tarot är en del av myntsvitens hovfamilj. Han kallas för antingen riddare eller knekt. Vi har ju som du vet fyra riddare i tarotleken, riddare i svärd, bägare, stavar och så våran alldeles egna riddare i mynt. Riddare i mynt är nog den stabilaste av de fyra. Han är jordnära, trygg och vet vem han är. Vi ska se vad han har med till oss idag.

Riddare i mynt - Veckans Tarot

Mitt första intryck av vår riddare idag är att han har ett nästan bedjande uttryck i ansiktet. Jag ser hans utsträckta hand som håller ett klot med ett inristat pentagram på. Han visar mig i energin att han vill ge klotet till någon men att han samtidigt backar lite energimässigt.

Det är som att han tvekar på om denne någon ska ta emot hans gåva eller inte. Han vill så himla gärna ge den till hen men det verkar som att han vill att hen ska komma och hämta det. Han har satt ner sin fot i marken och vill eller kan inte flyga fram till hen. Undra varför? Vi ska se vad vi kan få fram.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Det känns som att han står på en kulle, och jag får känslan av att den han vill ge gåvan står nedanför kullen med ryggen vänd mot honom. Det är en kvinna med långt blont hår som flyger i vinden. Jag frågar varför han inte ropar på henne och han visar mig att han inte får fram orden. Lite som det kan vara ibland i drömmar, man vill skrika men får inte fram något ljud.

Sträcker fram handen men inget händer

Han står kvar på sin plats och sträcker fram handen men inget händer, hon står kvar med ryggen mot honom. Jag känner mig lite frustrerad när jag ser scenariot men han känns inte frustrerad alls, han bara står där och räcker fram klotet. Nästan som att han frusit i en rörelse och väntar på ett isen ska tina.
Är han så blockerad att han inte ens vet att han sitter fast? Han tror att han är lycklig och harmonisk. Det kanske han är men det är något som inte stämmer med energin i denna bild. Han skulle kanske behöva en liten knuff i ryggen så att han kommer loss? Eller? Nej, det känns inte som att det skulle hjälpa. Det är något annat som behövs, men vad? Undra om han kan viska till mig? Han hör mig men skakar på huvudet. Han kan inte ens viska.

Kvinnan där nedanför kullen ser livfull ut. Hon är klädd i en mantel i silver och ljust blått, eller …… nu när jag beskriver henne ser jag bilden av Kung i Svärd….. Jag som trodde det var en kvinna…. Eller det VAR faktiskt en kvinna jag såg. Vad är det som händer? De här korten busar med oss igen.

Vem är hon?

Ok vi får försöka reda ut det här. Där är alltså en kvinna klädd i silver och blått som samtidigt är Kung i Svärd. Jag tolkar det som att detta är en kvinna som är mycket intelligent och eventuellt har hon fasta principer. Antagligen har hon en klar bild av vad hon vill och inte vill. Hmm, nu börjar det klarna.
Vår riddare i mynt vill alltså ge henne sin gåva, men jag tror han är lite rädd för henne. Kan det vara så att han är förtjust i henne och att hans gåva är av romantisk art? Han bara tittar på mig med stora hundögon men jag får inget svar. Känslan är att det nog faktiskt inte är romantiskt och att han egentligen är en budbärare. Gåvan kanske kommer från någon annan. Ahaaaa! Är det Drottning i Svärd vi ser där nere? Är gåvan från Kung i Svärd? Nu när jag säger det börjar bilden skaka och brytas upp. Något spännande är på gång här.

Oavsett vad så är det läskigt för honom att ge gåvan till henne. Men vad ska till för att antingen hon vänder sig om och ser honom, eller att han kommer ur sin låsning och tar mod till sig, gör en rivstart och sladdar ner framför henne, sträcker ut sin arm och ger henne sin gåva? Kanske får vi svaret längre fram, just nu stannar bilden där och jag får ingen mer information.

Riddare i mynt – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ok, det var ju en lite speciell energi idag.

Oavsett vem av dessa två som symboliserar dig, så är det ganska uppenbart att en gåva ska byta ägare. Om du som riddaren frusit i din rörelse, då behöver du skaka dig loss. Gör som en hund som kommer upp ur vattnet. Skaka på dig så att all gammal stagnerad energi lämnar dig. Sätt ner foten, den du har i marken, sätt ner den ordentligt och gör ett avstamp så att din kvast får fart. Du vågar!

Om du är kvinnan i den silverblå manteln, vänd dig om så att du ser vad som är på väg in i ditt liv. Kanske är det inte som du trodde att det skulle vara, men jag kan lova dig att den gåva denna riddare kommer med är värd att ta emot. Han är ärlig och lojal, det känns som att han flugit långt för att ge dig denna gåva.

Mycket händer nu energimässigt och det är viktigt
att vi står stadigt i vår egen kraft, i vår egen sanning.

Jag ger dig 20% rabatt på allt i min webshop med koden allt20. Begränsat antal. Gäller till sista April.

Se några av tjänsterna nedan och resten hittar du
under shopen på https://annettehagman.com.

Kom igång med ditt intuitiva måleri!
Steg 1 – 26, 27, 28 April


Sista chansen innan sommaren!

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns.

Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer.

Utan krav eller prestation utforskar vi under våra dagar tillsammans vårt inre landskap och öppnar upp för vår kreativa flod att flöda fritt.  Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Riddare i mynt - Veckans Tarot

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens. Detta är andra gången jag kör denna kurs och därför får du ett billigare pris samtidigt som du får möjlighet att själv ge förslag på vad du vill ha i kursen. Priset kommer att stegras för varje kurs som går tills den kommit till sitt originalpris, så passa på nu!

Transformativ healingsession

En transformativ healingsession är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Du väljer vad du vill fokusera på och jag håller energin för dig, ställer frågor, renar din aura, agerar kanal för de från andra dimensioner som vill vara till hjälp.

Under hela samtalet är jag uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig, och så småningom, när du är redo, göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om.

Transformativ healing session 60 min

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.

Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig. Vet du med dig att du vill ha fler sessioner finns ett fint paketpris. Du kan även välja om du vill ha en session på 60 minuter eller 90 minuter. Klicka på knappen nedan så kan du välja det som känns bra för dig.

Häng med till Youtube!

Riddare i mynt - Veckans Tarot

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette