PROSPERITY COMING – en målning i akryl

10 december, 2023 0 av annette

Prosperity Coming – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap. Den är 50×60 cm.

PROSPERITY COMING - en målning i akryl

”Prosperity Coming” kom till mig när jag kände att min kreativitet hade stagnerat. Egentligen kändes hela mitt liv stagnerat. Det hände massor och ändå ingenting om du förstår vad jag menar. Jag började måla med färger jag annars inte använder och bara lade på lager på lager. Det är ofta ett bara sätt att komma ur en stagnation, i målningen och i livet.

Den stod länge utan att vilja visa vem den var men tillslut började jag se en elefant. Det var den röda elefanten som trädde fram och efter den kom den gröna hack i häl, precis som på bilden. När den gröna elefanten visade sig hörde jag en röst som sa ”Nu kommer skatteåterbäringen”. Därav tavlans namn.

Den har en koppling till en annan tavla som jag målade samtidigt. ”Golden Light”.
I båda målningarna ser vi den heliga geometriska formen ”Flower of Life”

Jag målade klart dem i början av 2023 och hoppade mellan de två och en tredje som sedan blev något helt annat. Jag gör ofta så när jag målar, har flera dukar i gång samtidigt. Det gör att jag direkt kan hoppa över till en annan målning när en målning behöver vila och landa. Alla dessa tre målningar handlade om transformation och om att städa i energierna.

Några detaljer

Livets blomma som vi ser på sidan om/bakom elefanterna visade för mig i en meditation att även den skulle vara med. Ett av dess budskap till oss är att allt hänger ihop, vi sitter alla ihop genom energitrådar och i denna målning visar den oss att vi tillsammans är starkare än vad vi är var och en för sig.

Vi kan se till vänster (från ditt håll sett) ett blågrönt par som står och kärleksfullt håller om varandra. Detta paret tillhör ett folk som kommer till mig ibland i mina målningar. Jag vet inte så mycket om dem egentligen, men de är varma och goda. De är lite som folk är mest med olika personligheter och humör. Ibland är de arga på varandra men oftast är de kärleksfulla, toleranta och varma.

Min känsla för dem är att hos dem får man vara som man är, man behöver inte spela några roller eller ha några fasader. Det här paret berättade för mig att de var så lyckliga för att elefanterna nu kom. De är ganska fattiga på pengar, de har massor av gemenskap och kärlek men inte så mycket pengar. Elefanterna kommer med överflöd till dem, med rikedom och ännu mer kärlek.

PROSPERITY COMING - en målning i akryl
PROSPERITY COMING - en målning i akryl

Till höger om den röda elefanten ser vi ett fält i guld, blått, lila, grönt… Det är lite mer eteriskt än elefanterna. Jag ser i det fältet en elefant som är med dem från en annan dimension, kanske är det en förfader eller en förmoder till den röda och/eller den gröna elefanten. Jag ser mer i det fältet men jag ska lämna det till din egen fantasi. Det finns mycket att se i denna målning som inte är självklart vid första anblicken. Sjunk in i målningen och låt den tala till dig. Låt den ge dig ditt budskap.

Sidenvägen

Nu när jag skriver detta hör jag ordet ”Sidenvägen”. Jag vet inte så mycket om den och vid en snabb googling känns det som att det verkligen stämmer med tavlans energi. Jag läser att man på Sidenvägen transporterade varor och byggde nätverk, spred kunskap och visdom. Länkade samman olika kulturer. ”Prosperity coming” handlar om allt det och framförallt om att det varma, kärleksfulla folket jag inte har ett namn på nu får ta del av världens rikedomar.

Om målningen finns kvar i shopen är den till salu. Kontakta mig i så fall om du är intresserad.

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette