Översteprästinnan i Tarot – vägledning

13 november, 2022 0 av annette

Översteprästinnan i Tarot talar med oss om vår inre röst – vår inre prästinna som viskande ger oss nyckeln till de svar vi söker. Hon ger oss inte svaren eftersom hon anser att vi lär oss bättre om vi själva finner våra svar. De nycklar hon ger är ofta symboliska och kopplade till en känsla.

Översteprästinnan Tarot

För att vi ska kunna höra vilka nycklar Översteprästinnan ger oss behöver vi vara i stillhet så när hon kommer i en läggning ber hon oss ofta att sätta oss i stillhet, ta tid för oss själva och kanske meditera. Meditation kan vara traditionell meditation eller en promenad i skogen, att bara sitta rakt upp och ner i stillhet, eller kanske till och med att diska. Det viktiga är att vi inte blir störda eller distraherade, att vi kan vara närvarande i oss själva och lyssna inåt.

Hon pratar även om att vi har gåvor vi ska använda oss av. Som vi ser på kortet har hon både en kristallkula, tarotkort och runor. Katten verkar gilla runorna lite extra.

Vi ser även att hon har två ljus, ett på vardera sida om sig. Det ena ljuset är vitt och det andra är svart. Det svarta ljusets ljusstake är vit och det vita ljusets ljusstake är svart. Det betyder att balans är viktigt. Vi behöver både ljus och mörker för att kunna leva i balans.

När jag försöker tona in mig på henne får jag en telepatisk blick som är väldigt tydlig. Den säger till mig att hålla mig borta. Hon vill inte att min energi stör henne just nu. Hon sitter i djup koncentration och talar med sin inre gudinna.
Jag väntar en stund och känner försiktigt av om jag nu kan närma mig. Nu har hon slappnat av och är på väg ut ur sin trance. Jag ställer mig bredvid henne och väntar. Hon skakar lite på sig och tittar upp. Hennes ansikte spricker upp i ett stort leende. Nu är hon glad att se mig och säger att hon just fått ett fantastiskt budskap till sig. Hon säger att hon väntat på mig och att hon vill lämna ett budskap till dig genom mig.

Veckans Tarot – Översteprästinnan – Ditt budskap

Översteprästinnan vill att du liksom henne ska göra en resa in i dig själv för att tala med din inre gudinna. Du kommer där att få ett budskap och/eller en gåva.
Jag tolkar veckans budskap som att det är dags för dig nu att plocka fram dina gåvor. Om du vet vad du älskar att göra är det bara att sätta igång men även ta tid för dig själv i stillhet.
Om du ännu inte vet vad du älskar att göra tror jag att du kommer att få en hint om det när du tar kontakt med din inre gudinna som Översteprästinnan säger.
Kom också ihåg att balansen är bra i allt vi gör. Lite av varje och mest av det du verkligen gillar 🙂

översteprästinnan

Presentkort

Om du vill ge bort en gåva till dig själv eller till någon du tycker om kan du köpa ett presentkort hos mig som kan användas till allt som finns på denna hemsida och även till allt som finns på kursportalen. Du kan välja antingen ett digitalt presentkort eller ett handmålat som skickas till dig.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

översteprästinnan