Översteprästen – Veckans Tarot

11 februari, 2024 0 av annette

Översteprästen – Veckans Tarot kommer från Stora Arkanan vilket ofta innebär att budskapet är kopplat till själen eller till något viktigt i ens liv. Översteprästen är ett av de första kortet i leken och bär nummer 5.

Översteprästens kort i denna lek är lite olik det traditionella kortet där en faktisk överstepräst sitter på en tron med två lärlingar vid sina fötter.
Min känsla är också annorlunda för detta kort än för det traditionella. Vi ska se vad det har för information till oss idag.

Intressant, min blick styrs till utrymmet bakom yogalärarens elever och mitt huvud vrids som att någon vill att jag ska lyssna, inte titta… men jag hör ingenting.

Haha de är ju roliga, de vill att jag ska lyssna på tystnaden i rummet. Lyssna på tystnaden utan att distraheras av bilden.

Jag lyssnar och det inger en härlig känsla av ro och total balans. Här stannar jag gärna. Efter en stund hör jag något, det känns lite som en viskning och en fråga dyker upp. Frågan är ”Vad vill du göra med ditt liv?”. Den följs av några instruktioner. ”Lyssna inåt och känn efter hur du egentligen mår. Hur du mår utan influenser och distraktioner utifrån. Stanna i den känslan oavsett hur den känns.”

Vad är dina tankar och vad är andras?

I den traditionella Översteprästen talar prästen om för sina lärlingar med ord vad de ska göra och inte. I detta kort, här och nu, är det telepati som gäller. Läraren håller på att lära sina elever hur de gör för att skilja på vad som är tankar som kommer utifrån, och på vilka tankar som är deras egna.

Frågan som ställdes, ”Vad vill du göra med ditt liv?”, är lite som en vattendelare som ska visa dem vad som kommer från dem själva och vad de tagit på sig utifrån. Hon berättar för dem, fortfarande telepatiskt, att de känner skillnaden på vad som är deras egna vilja, deras innersta önskan om hur de ska leva sitt liv, genom hur energin i de svar de får uttrycker sig. Känns det varmt, gott, lätt, tryggt, neutralt utan känsla av krav… då är det troligtvis deras egna sanning. Om det känns stökigt, hårt, intensivt, krävande, skrämmande etc. då är det troligtvis något de plockat upp utifrån.

Det visar sig att yogaläraren inte är en yogalärare utan hon är mamma och de som sitter framför henne är hennes barn. Hon är en klok mamma och vill att de ska lära sig att ta sina egna beslut i livet. Egna beslut baserade på vad de själva innerst inne vill. För mig känns detta som en högre frekvens av Översteprästen. Man har gått ifrån att tala om hur människor ska göra till att istället visa dem vägen till sin egen sanning. Fantastiskt!

Översteprästen – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ditt budskap är i detta att det är dags för dig nu att på riktigt börja bygga ditt liv utifrån din innersta sanning, och det är en process som måste få ta sin tid. Denna mamma lär dig hur du gör för att veta vad som är din sanning och inte. Du fick förra veckan Riddare i Mynt som står vid din sida för att lyda dina instruktioner, och då gäller det att instruktionerna är på riktigt. Han kan sin sak men han gör exakt så som du säger att han ska göra. OM han vill… om han inte vill då gör han det inte, då behöver du hitta nya instruktioner. Det är alltså viktigt att instruktionerna verkligen är sanningsenliga.

Gör som mamman på bilden sa, lyssna inåt och öva på att känna vad som är din sanning och på vad som kommer utifrån. Ta dina beslut först när du vet att de kommer inifrån dig. Du har ingen brådska. Du har hela livet framför dig.

Kom och måla med mig!
Online i Realtid

Jag stänger ner kursportalen. Detta är sista kurserna i den så passa på nu!

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns. Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer. Du väljer hur din helg ska se ut, här finns inga krav och prestationsångesten lämnar vi i garderoben.

Priset lågt, så passa på nu om du känner en längtan efter att måla och meditera för att komma närmare dig själv och din kreativitet. Om jag fortsätter med denna kurs framåt blir det i annat format.

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Kom igång med ditt intuitiva måleri

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån
våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Måla din intuitiva kraftmålning!

Måla din intuitiva kraftmålning

”Lär dig måla intuitiva kraftmålningar” är en introducerande minikurs i en intuitiv och kraftfull måleriteknik. Vid kursens slut har du målat din egen speciella och personliga kraftmålning. En målning, som ger dig ett betydelsefullt budskap och fyller dig med den kraft ditt innersta vet att du behöver just nu.

Du följer med i min målarprocess från tom duk till färdig tavla. Jag lär dig några enkla trix för att du med lätthet ska kunna plocka fram det i dina målningar som vill komma ut i världen. Vi leker och har roligt med färgerna och målningens eventuella innevånare. När du gjort klart denna kurs kommer du att ha en grund till ditt fortsatta intuitiva måleri. Du har tillgång till kursen i 14 dagar eller tills portalen stängs ned. Du får en lektion per dag i tre dagar. 

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette