Nio Stavar – Veckans Tarot

10 mars, 2024 0 av annette

Nio Stavar – Veckans Tarot tillhör vår numer så välkända stavsvit och representerar eldelementet. Nio stavar är det näst sista kortet i stavsviten innan hovkorten. Det betyder att vi är i sluttampen av en process som pågått ett tag.

På denna bilden ser vi en kvinna som verkar ganska trängd. Vi ser att hon har ett bandage runt huvudet och står med sin stav i vardera handen. På marken ser vi sju stavar som ligger slängda huller om buller. Katten sitter i trädet och ser rätt ilsken ut. Det verkar ha varit en riktig fight och det känns som att kvinnan vunnit men att hon inte riktigt har förstått ännu att striden är över.

De som attackerat henne har vänt om och gått hem. Jag blir visad hur vissa av dem haltar och andra går med sänkte huvuden. Undra om deras huvuden är sänkta på grund av skam för vad de gjort eller för att de är besvikna över att ha förlorat striden.

När jag tonar in på kvinnan känner jag hur hennes hjärta slår hårt och snabbt. Hon är fylld av adrenalin. Faktiskt känns det som att hon på något konstigt sätt har njutit av striden som varit. Hon har varit så uppfylld av att försvara sig att hon varit hundra procent här och nu. Hade hon för endast en sekund tappat fokus hade hon förlorat striden.

Valde inte medvetet

Det var inte så att hon medvetet valde att vara så närvarande, det skedde av sig självt. Hon liksom sattes i ett sådant tillstånd och sen var det bara att göra det som behövde göras. Nu när striden är över känner hon sig lite osäker på vart och vem hon är. Känslan hon skickar till mig är rätt förvirrad och hon visar mig hur ögonen söker efter hot i ögonvrån samtidigt som hennes blick är fjärrskådande fokuserad mot de som förlorat striden och nu går sin väg.

Hon är lite rolig faktist, rätt kaxig. Hon skickar telepatiskt till de som går sin väg ”Ha! Vad är ni för fegisar, ska ni bara gå er väg? Kom igen och visa vad ni går för! Och katten sitter där uppe i trädet och biter ihop sina käkar. Den känns rätt arg och jag tror att den egentligen blev så rädd när allt detta startade att den flydde upp i trädet. Nu är det kanske lite skämmigt att erkänna att den inte stannade kvar och beskyddade sin matte? Ja så är det, den tittar på mig och visar att den är ledsen och skäms.

Jag skickar en liten tröstande kram, den gjorde sitt bästa och den gav henne faktiskt mycket energimässigt stöd. Den satt där uppe i trädet och skickade sin arga energi så att hon lättare kunde hålla fokus. Utan kattens hjälp hade hon nog inte vunnit slaget. Nu lyser den upp och börjar slicka sin päls.

Börjar slappna av

Så, tillbaks till kvinnan. Hon börjar slappna av nu och har förstått att de andra inte kommer att komma tillbaka. Hon sjunker ihop med ryggen mot trädets stam, helt urlakad. Tömd på all energi. Hon sätter sig med händerna framför ansiktet och börjar gråta. Hon gråter hejdlöst och detta är många års återhållna tårar som nu kan få fritt utlopp. hela hennes kropp skakar av denna gråt. Katten hoppar ner från trädet och kryper upp i hennes famn. Tillsammans sitter de där och landar i livet igen. De har varandra och allt kommer att bli bra nu bara de får fylla upp med ny kraft och energi.

Nio Stavar – Veckans tarot – Ditt budskap

Vad är det du stridit mot? Är det människor eller dina egna rädslor eller föreställningar? Oavsett vilket så verkar du ha gjort ett bra jobb. Du har stått upp för dig själv och tagit dig igenom de sista hindren. Jag tror att du, när du landat efter denna kamp, kommer att gå framåt i livet med stolt hållning.

Du har mött allt du behöver möta i dig själv vilket ger dig en fin trygghet inombords. Du vet att du klarar vad än som kommer i din väg. På ett eller annat sätt. Du och din katt (katten symboliserar ju oftast intuitionen) går framåt tillsammans. Bästa vänner.

Frigörande och Helande Session!

I en Frigörande och helande session öppnar vi upp det du är redo att öppna upp för.

Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Vi renar din aura och lyfter under samtalets gång den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är uppkopplad på min transformativa kraft och hjälper dig att hitta in till din innersta sanning.

Transformativ visionsmålning unik för dig!

”Din visionsmålning är till för att öppna upp för dina drömmar att bli verklighet. Den bär på en kraft som lyfter dig när det känns tungt och som visar dig vägen när du känner dig vilsen.

För att du ska leva ditt drömliv behöver du välja en väg som leder dig dit. Din visionsmålning hjälper dig att vid varje vägskäl veta vilken väg du ska välja. Du kan ha en visionsmålning för hela livet. Du kan även ha en eller flera, för olika områden i livet.”

PSSST! SKRIV IN VISION2024 I KASSAN
SÅ FÅR DU EN FIN RABATT!

Gäller tom 16 Mars 2024

Den transformativa visionsmålningen är något annat än mina andra målningar. Normalt kanaliserar jag mina målningar och det är målningarna som bestämmer vad de ska bli. Det är en transformativ process i alla mina målningar men i den Transformativa visionsmålningen går jag in med intentionen att transformera något specifikt.

Din energi och Ditt högre jag

När jag gör en transformativ visionsmålning till dig kopplar jag upp mig på din energi och ditt högre jag. Du kommer att få ge mig tre ord och några färger som representerar den energi du vill ha i ditt liv. Utifrån det så målar jag sedan din unika transformativa visionsmålning. Målningarna brukar utseendemässigt bli olika varianter av den jag visar här på bilden. Energin i målningen är unik för varje person.

Den på bilden är min egen transformativa visionsmålning och jag kan lova dig att den har satt igång processer i mig och mitt liv. Vilka processer kan jag inte tala om för de är mina personliga och om jag sprider dem utanför mig tappar de kraft.

Om du vill ha en transformativ visionsmålning specifikt för dig går det bra att beställa den i min WEBSHOP. Den är målad i akvarell och akryl på ett lite tjockare multimediapapper i A5-format. Den skickas till dig i ett kuvert hem till din brevlåda.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette