Nio bägare – Veckans Tarot

21 januari, 2024 0 av annette

Nio bägare – Veckans Tarot tillhör elementet vatten och relaterar till våra känslor. Nio bägare brukar ofta kallas för önskekortet i tarotleken. Vi ska se vad det har att komma med för spännande budskap till oss idag.

Nio bägare - Veckans Tarot

Det första som händer när jag tittar på bilden är att blicken fastnar på vattnet på kvinnans vänstra sida. Jag försöker tona in på kvinnan men blicken går tillbaka till vattnet och min känsla är att det är på väg att skölja över och igenom hennes sandslott. Det känns som att det är något ganska stort och djupt som pågår.

Hon sitter i djup trans, detta ser inte ut som att hon egentigen önskar sig något. Det handlar mer om att hon nu är klar över vad hon byggt upp i sitt liv, och att hon nu vill att slottet ska städas grundligt. Att vattnet ska skölja bort varenda dammkorn och alla spindelnät som finns i de lite mörkare vrårna.

Placeringen är av vikt

Hennes placering är av vikt för just där hon sitter kommer vattnet inte att komma åt slottet. Vänster sida symboliserar den feminina energin och hon visar mig att det är den feminina energin som ska rena hennes slott. Först. Därav att vattnet på hennes vänstra sida når fram till slottet. Sen verkar det som att hon kommer att flytta sig så att även vattnet på hennes högra sida får vara med i reningen. Först den feminina energin och sen den maskulina.

Att det är vattnet som gör jobbet handlar om att hon behöver tillåta sig att känna de känslor som under henens liv fått stå tillbaka. Hon har under livet byggt upp detta sandslott, men det känns mer som en prototyp än som en riktig boning. Undra om hon bott i detta slott…. Nej det har hon inte. Hon har levt sitt liv, och på sidan om byggt upp denna prototyp. Lite som att hon provlevt sitt liv och nu är det dags att börja leva på riktigt. Så vackert!

Bägarna är byggstenar i hennes nya liv

Bägarna vi ser på toppen av slottet är hennes byggstenar till hennes nya liv. Det riktiga slott hon ska bygga för att bo i, kanske under resten av sitt liv. Nu får jag lite bassning, hon ska inte ha något slott. Jag blir istället visad hur hela stranden kommer vara grunden för hennes nya liv och jag vet inte riktigt vad det betyder men jag tror att det betyder att hon kommer leva på ett annat sätt. Att hon kommer att leva mer fritt och mer utifrån sitt eget hjärta. Följa sin själs stig.

Det här känns stort och jag tror att det går tillbaks i tiden till när vi hade besök av Drottning i bägare för lite drygt ett år sedan. Hon gjorde då en ceremoni för att avsluta det som varit och öppna upp för en nedladdning av energi från hennes själsfamilj. Det var en väldigt mäktig energi den gången.

Är de nio bägarna en gåva från hennes själsfamilj?

Jag tror alltid att allt ska gå fortare än vad det gör men det verkar som att det som händer nu i Nio bägare fortfarande är denna process. Kanske är de nio bägarna energin hon fått nedladdad från sin själsfamilj. Hon pratar inte mycket med mig eftersom hon sitter i trans, men jag känner hur hon lyser upp och jag tolkar det som ett ja. Katten som leker med krabban stannar mitt i en rörelse och visar mig en bild av att den tycker att jag är rätt korkad som inte fattade det direkt. Lite snobbig katt det där.

Jag får en bild av att kvinnan löses upp i etern och i nästa bild ser jag henne komma gående längst stranden med katten hoppande runt hennes ben. Jag ser ingen, men jag får en känsla av en man vid hennes sida, eller någonstans i närheten.

Nio bägare – Veckans Tarot – Ditt budskap

Jag skulle säga att det är stora saker på gång nu. Det verkar som att allt som varit på väg i ditt liv, och gått i kringelikrokar under så lång tid, nu börjar manifesteras i ditt liv. Jag skulle tro att du under en längre tid jobbat för att förändra något i ditt liv och att det nu börjar närma sig vernissage. De flesta tavlorna är målade och redo att sättas upp på väggarna inför ditt livs utställning.

Att det visar sig en man vid kvinnans sida på slutet kan betyda att du träffar en livspartner ( Om du är man eller kvinna spelar ingen roll, detta handlar om den maskulina och feminina energin som vi alla har i oss oavsett kön.) eller att din maskulina energi börjar ta mer plats i ditt liv. Den maskulina energin kan till exempel symbolisera något materiellt som tar form.

Om du känner igen dig i kvinnans berättelse tycker jag att du ska titta på vad det är för prototyp du byggt och se vad de nio bägarna representerar. Spar det de representerar och låt resten sköljas ned i havet.

Kom och måla med mig!
Online i Realtid

En pilotkurs till lågt pris. Passa på nu!

Nio bägare - Veckans Tarot

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns. Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer. Du väljer hur din helg ska se ut, här finns inga krav och prestationsångesten lämnar vi i garderoben.

Eftersom detta är en pilotkurs är priset lågt, så passa på nu om du känner en längtan efter att måla och meditera för att komma närmare dig själv och din kreativitet. Om jag fortsätter med denna kurs framåt kommer den troligtvis bli dyrare.

Nio bägare - Veckans Tarot

Kom igång med ditt intuitiva måleri

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån
våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Häng med till Youtube!

Youtubekanal

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette