Manifestera det du vill ha i ditt liv

30 juli, 2022 0 av annette

Det finns många olika sätt att manifestera det man vill ha i sitt liv. I denna post visar jag ett sätt jag brukar använda mig av. Du kan använda detta till vad som helst och när som helst.

Sätt dig bekvämt och se till så att ingen stör dig.
Blunda och ta några djupa andetag tills du känner att du har landat i din kropp och känner dig i balans.
Fokusera på det du önskar attrahera in i ditt liv. Känn hur det skulle kännas om du hade det här och nu. Verkligen känn hur hela du känner känslan du har när du har det du önskar dig.

Känn hela din energi vibrera av denna känsla

När du känner att hela din energi vibrerar i den känslan låter du ditt energifält expandera. Du låter det täcka hela platsen där du bor. Sen fortsätter du att expandera ditt fält ut i hela Sverige, hela Europa, hela världen, hela universum och utanför.
Be alla energier som resonerar med din känsla att fästa i din energi. Sedan drar du ihop din energi igen och samlar den i en liten skål som du håller i dina händer.
Se ett gyllene ljus som strömmar ner i din skål och hur all energi du samlat där renas så att endast den renaste essensen av din önskan finns kvar.

Sen kastar du ut små gnistor ut i världen. Du kastar ut dem i universum och ber att gnistorna ska hämta alla de som vill och kan hjälpa dig på vägen mot din dröm.

Ha tillit

Ha tillit till att det kommer att ske och släpp tanken. Kom ihåg vilken känsla du hade när du började denna övning. När du sedan möter någon eller får ett erbjudande ska du känna efter om den känslan, den energin, finns närvarande i möjligheten. Om den gör det är det en möjlighet som på ett eller annat sätt kommer att hjälpa dig att manifestera det du vill ha i ditt liv. Om energin inte stämmer låter du möjligheten gå. Då kommer en annan möjlighet.

Lycka till!

Vill du jobba tillsammans med mig är du hjärtligt välkommen att boka en session med mig. Du hittar dem HÄR

Du kan om du vill följa mig på Facebook för att se mina målningsprocesser, en del vägledning och annat smått och gott.


Med värme
Annette