Kung i Svärd – Veckans Tarot

4 februari, 2024 0 av annette

Kung i Svärd – Veckans Tarot tillhör så klart svärdsviten och representerar elementet luft. Han är väldigt intelligent och vill nog väl men ibland kan han bli lite väl intellektuell. Vi ska se vad han har till oss denna vecka.

Kung i Svärd - Veckans Tarot

Han ser väldigt bestämd ut och han pekar med sitt svär i en uppslagen bok som ser gammal ut. Han är inte jättekommunikativ, känns nästan som en robot. Väldigt korrekt.

Han slår med svärdet på boken och verkar tycka att jag är babblig… Hmm det verkar som att hans mun är ihopsydd och att han faktiskt inte kan prata. Han nickar och genast känner jag en lite mjukare energi under ytan. Munnen är inte ihopsydd, han kniper själv ihop dem och det känns som att det inte är helt lätt för honom. Jag tror att han har något han vill förmedla men som han inte får säga högt. Intressant.

Jag får även känslan av att han är blind.

Nej han är inte blind men hans ögon är vända inåt. Inte mot hjärtat eller tredje ögat utan mot hjärnan. Det är som att han läser en inristad text i sin hjärna. Jag blir visad som en metallplatta med skrift på. Nu slår han igen på boken med sitt svärd. Han vill nog att jag ska läsa vad där står men det kan jag inte. Jag ser inte vad där står. Katten sitter och tittar i boken som om den försöker lösa en formel eller något sådant.

Gåta

För mig känns detta nästan som att det handlar om någon sorts gåta. Han vet svaret men du måste själv komma på det. Han får inget säga. Nu när jag säger det är det som att luften går ur honom, han sjunker ihop och sätter sig på sin tron och andas ut. Han har lyckats förmedla sitt budskap. Det är rätt intressant för nu när han anser sig klar med sitt uppdrag känns det som att han blir ung och till och med lite busig…. Hans kläder är alldeles för stora och han kryper ur dem och springer och gömmer sig som en liten pojke…. Sen tittar han fram bakom en kommod och ser ut att vara i tonåren… och till och med riddaren i mynt från förra veckan tittar fram. Detta verkar ju helt galet….

Ok, nu får vi försöka bena ut detta. Vad står metallplattan för? Och vad är det du behöver förstå? Att jag visas en metallplatta betyder att detta är en väldigt gammal kunskap som du har tillägnat dig genom många livstider. Det är en information som har varit till hjälp för dig under många liv men nu är det dags att lämna den till återvinning. Det kan även vara någon form av formel som du behöver lösa upp för att bli fri. Jag skulle tro att det han vill förmedla är att du har någon form av tankemönster eller föreställning som det är dags att släppa taget om. Du är ju på din nya väg nu och detta är väldigt gammalt.

Kung i Svärd – Veckans tarot – Ditt budskap

Jag något vis känns det som att du redan fått ditt budskap. Han ville ju inte alls berätta något om sig själv, bara förmedla sitt budskap. Jag tror att detta kan betyda lite olika saker för dig. Det kan betyda att du behöver göra som vi sa ovan, lösa upp någon form av tankemönster som inte längre gynnar dig. Det kan även betyda att du träffar på en person som inte är så vältalig men som har ett viktigt budskap till dig. Jag tror att du vet vad budskapet till dig är.

Kom och måla med mig!
Online i Realtid

Jag stänger ner kursportalen. Detta är sista kurserna i den så passa på nu!

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns. Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer. Du väljer hur din helg ska se ut, här finns inga krav och prestationsångesten lämnar vi i garderoben.

Priset lågt, så passa på nu om du känner en längtan efter att måla och meditera för att komma närmare dig själv och din kreativitet. Om jag fortsätter med denna kurs framåt blir det i annat format.

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Kom igång med ditt intuitiva måleri

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån
våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Måla din intuitiva kraftmålning!

Måla din intuitiva kraftmålning

”Lär dig måla intuitiva kraftmålningar” är en introducerande minikurs i en intuitiv och kraftfull måleriteknik. Vid kursens slut har du målat din egen speciella och personliga kraftmålning. En målning, som ger dig ett betydelsefullt budskap och fyller dig med den kraft ditt innersta vet att du behöver just nu.

Du följer med i min målarprocess från tom duk till färdig tavla. Jag lär dig några enkla trix för att du med lätthet ska kunna plocka fram det i dina målningar som vill komma ut i världen. Vi leker och har roligt med färgerna och målningens eventuella innevånare. När du gjort klart denna kurs kommer du att ha en grund till ditt fortsatta intuitiva måleri. Du har tillgång till kursen i 14 dagar eller tills portalen stängs ned. Du får en lektion per dag i tre dagar. 

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette