Healing of the feminine

29 november, 2020 0 av annette

Healing the feminine målningDet har varit lite upp och ner i min värld ett tag och jag har inte haft någon som helst lust att måla. Min målning och min själsliga utveckling går ofta hand i hand. Under väldigt lång tid har jag haft en målning på gång hela tiden, ofta flera samtidigt. Det kändes lite förvirrande när det inte fanns tillstymmelse till lust att måla. Jag försökte ändå, men kom liksom inte in i känslan. Jag målade några bakgrunder men inget hände i dem, det var bara färg i olika lager.

Det fungerar så för många konstnärer. Man målar och målar och målar och sen helt plötsligt finns varken lust eller inspiration. Vissa kör på ändå och andra tar en paus för att ladda batterierna eller kanske till och med köpa nya batterier. Det beror på hur man är som person. Jag vet ju detta men det var som bortblåst tills det en dag var där igen. Jag kom ihåg att man ibland behöver lägga ner penseln och bara tillåta livet att visa sig från en ny sida.

Under denna paus har jag fått flera uppgraderingar som man brukar kalla det i andliga kretsar. Det betyder i stort att jag har släppt taget om mycket gammal energi, många gamla begränsningar. I och med det har jag fått en djupare, renare kontakt med mitt inre och med mina guider i andra dimensioner. Jag har gått djupt, djupt ner i mina mörkaste skrymslen för att lossa några gamla rostiga krokar från långt, långt tillbaka. Krokar som påverkat mitt liv här och nu på många plan. Jag ska inte gå in på här vad de handlade om, det är ganska tunga områden och jag vill hellre bjuda på denna målning som kom i slutet av denna frigörelsefas.

Healing of the feminine

Healing of the feminine är hennes namn. Hon visade sig först klart och tydligt som en kontur av en man och en kvinna. Mannen höll kvinnan i famnen och kysste hennes panna. Det var en väldigt stark healingkraft i målningen. När jag tittade på den infann det sig en känsla av att vara omfamnad och trygg i livet. Jag trodde att den var klar men såg en liten grej som jag behövde rätta till.
När jag rättade till den lilla grejen förändrades hela målningen och helt plötsligt var det inte en man och en kvinna utan en mor och hennes dotter. Modern håller sin dotter och kysser henne på pannan, lika som mannen gjorde innan, och healingen jag kände strömma ut ur målningen hade nu skiftat energi.

Namnet på målningen kom tydligt och klart tillsammans med dess budskap. Jag vet inte riktigt om jag kan uttrycka budskapet i ord, det kom i energiform och orden gör oftast inte budskapet rättvisa. Kontentan av budskapet är att denna målning är en helande målning. Den läker det feminina inom oss, vare sig vi är man eller kvinna. Den läker både såren som uppstått i relation till den manliga energin och såren som uppstått hos våra inre barn i kontakten med den moderliga energin.

Sätt dig gärna och titta på bilden och be om att få den healing du behöver just nu. Originalet finns även i shopen till försäljning.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin 1:a advent!

Med värme
Annette