GREEN PLANET – En målning i akryl

14 december, 2023 0 av annette

Green Planet – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap.

GREEN PLANET - En målning i akryl

Den här målningen är en av mina egna favoriter. Den ger mig en känsla jag älskar. Den känns romantisk och harmonisk. Lugn och trygg. Kärleksfull. Den är en ögonblicksbild från den gröna planeten vi ser i Space Oddity och Clear Space.

Målningen var en av de sista att bli klar inför utställningen och jag tror att det beror på att alla målningarna hör ihop och behöver födas fram i rätt ordning. Green Planet kan inte göra sitt jobb innan de andra gjort sitt.

Jag tror att det kommer att komma mer information om de olika planeterna och dess energi och syfte längre fram, men min känsla för stunden är att den gröna planeten är lite av en slutstation där man integrerar allt som öppnats på de andra planeterna.

Läkande Ceremoni

Green Planet visar kvinnor som går igenom någon form av läkande ceremoni. Där Golden light mer renade den feminina energin från illusoriska slöjor, så känns detta mer som en ceremoni eller en sammankonst där man får fylla på med kraft och ny högfrekvent energi. Samma typ av kraft och energi som vår natur ger men här är det i en annan dimension.

Som med alla intuitiva målningar finns mycket att säga när man tonar in, men det mesta är väldigt personligt för den som betraktar målningen. Det jag ser är bara vad jag ser, du kanske ser något helt annat. Jag kommer därför inte att berätta mer av vad jag ser. Tona in på målningen och ta emot det budskap den har att förmedla till dig.

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette