GOLDEN LIGHT – en målning i akryl

11 december, 2023 0 av annette

Golden Light – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap

Golden Light - en målning i akryl

Denna målning har många dimensioner i sig. I en dimension ser vi de ljusa klara färgerna och den rosa och guldskimrande Flower of life som bland annat symboliserar alltets skapelse. Mycket kärlek.

Vi ser några kvinnor som rör sig i målningen. När jag målade den visade de mig hur de städar och renar. Om vi tittar noga kan vi se att några av dem saknar armar och två av dem har istället för ett huvud en gyllene eld som flödar upp genom deras halsar.
Dessa kvinnor visar den feminina energins rening och läkningsprocess. De visade mig att de var ganska vilse och mest bara flöt runt, men i det så skedde en rening och en läkning. Vi ser även två kvinnoansikten i profil och min upplevelse är att de håller i trådarna så att allt blir som det ska. Den ena har en gravidmage vilket symboliserar att något nytt kommer att födas när läkningen skett.

Golden Light föddes tillsammans med ”Prosperity Coming”. De är väldigt olika varandra men ändå har de samma grund. Man kan se likheter om man tittar noga.
En av likheterna är ”Flower of Life”. Den heliga geometriska formen som brukar ses som ursprunget till allt liv. Den har lite olika energi i dessa två målningar. I ”Prosperity Coming” visar den oss att allt hänger ihop och att vi alla är connectade med energiband. I ”Golden Light” visar den sig mer som en renande kraft som hjälper kvinnorna att städa i energierna, rena och läka. Här skickar ”Livets blomma” strålar av ljus som ger kraft, styrka och klarhet till dessa kvinnor.

Som med alla intuitiva målningar finns mycket att säga men det mesta är väldigt personligt för den som betraktar målningen. Jag kommer därför inte att berätta mer av vad jag ser i just denna.

Se den och ta emot det budskap den har att förmedla till just dig

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette