Fem Stavar – Veckans Tarot

24 mars, 2024 0 av annette

Fem Stavar – Veckans Tarot. Så var då stavarna tillbaks igen, är det inte intressant att de tar så stor plats i våra liv? Fem stavar står generellt för att energin nu expanderar. I fyran hittar vi vår stabila grund men livet är dynamiskt och rör sig hela tiden. Om vi försöker få stanna kvar i fyran kommer det att leda till kaos medan om vi med lätthet accepterar femmans expansiva energi, då kommer livet att utvecklas och växa.

Det syns ju tydligt att de här fem kvinnorna inte är helt överens. Och katterna verkar även de ha lite olika åsikter om vad som pågår. Så vad handlar det om? Vad är det egentligen i den där grytan?

Min blick går till grytan och dess innehåll. Det känns nästan som att kvinnornas och deras oenighet inte är viktigt. Jag får känslan av att de faktiskt befinner sig i en illusion som säger att deras åsikter är viktiga. Aha, nu förstår jag!

Jag vet inte riktigt än vad grytan innehåller men någon berättar för mig att kvinnorna tappat kontakten med innehållet de håller på att skapa.

Det där med åsikter

Det där med åsikter är intressant. Eller egentligen inte eftersom de är just bara åsikter. bara tankar om något, inget reellt, inget som skapar något. Bara luftenergi som fylls upp med diverse olika energiformer. I detta fallet blir jag visad att luftenergin, åsikterna, är fyllda av små stickor och en molnliknande energi som jag brukar kalla för främmande energi. Främmande energi är sådant vi tar på oss från omgivningen. Det är ofta just åsikter eller värderingar som inte stämmer överens med de vi egentligen är. Vi tar in detta i våra energisystem men eftersom det inte hör hemma där går det inte att integrera. Det blir liggande, skvalpande runt i våra energisystem och ställer där till en massa oreda.

Detta är vad som pågår i bilden. Kvinnorna har fastnat i sina åsikter och var och en av dem anser att just hon bär den enda sanningen. Det blir ju svårt då när fem olika sanningar kräver ensamrätt. Grytan är en levande organism och jag både hör och känner hur den skrattar och faktiskt njuter av att kvinnorna bråkar. Inte för att det är en elak organism utan för att den vet att kvinnorna så småningom kommer att se klart. De kommer att se att de ju faktiskt alla fem är nära vänner och att deras åsikter är just bara åsikter. Utan vikt.

Gigantisk transformation

Detta är en gigantisk transformation för kvinnorna. När de förstått detta kommer de att få dricka av brygden och därmed fylla upp sig själva med det som är deras sanna essens. Katterna hör mig och stannar upp. De är lite mer lyhörda än kvinnorna och de fattar snabbt vad det är grytan berättar för mig. De tittar på varandra och nickar för att sedan förflytta sig till var och ens matte. Jag ser hur de börjar smeka sig runt sina mattars ben, jama och kråma sig för att få uppmärksamhet.

Till en början är det ingen av kvinnorna som reagerar men sen ser jag hur en av dem hukar sig ner, klappar sin katt och frågar vad den vill. Hon har helt plötsligt skiftat energi och är nu väldigt mjuk och kärleksfull i sin energi. Katten spinner och mår bra. De andra kvinnorna börjar liksom vakna upp. Det ser ut som att de hör något och fryser till mitt i en het argumentation. En efter en tittar de ner på sina katter och sjunker ner, tar katterna i famnen och hör vad de säger.

Kvinnorna reser sig upp en efter en med sina katter i famnen, tittar på varandra och börjar skratta. De har förstått. Grytan bubblar på och börjar rinna över kanten.

Fem Stavar – Veckans Tarot – Ditt budskap

Livet är ju en ständigt pågående process och du har frigjort dig från mycket enligt tidigare veckors tarotkort. Ju mer vi frigör oss, ju mer kan vi släppa och denna vecka handlar det om att släppa något så stort som åsikter. Att släppa taget om olika åsikter som inte egentligen resonerar med den du innerst inne är. Att inse att du är så mycket mer än dina åsikter och att faktiskt vakna upp till att se ännu ett lager av dig själv.

Om du hade varit en av de fem kvinnorna, vad hade du bråkad med de andra om? Vad håller du hårt i som du om du är helt ärlig mot dig själv skulle må bättre av att släppa taget om? Vad krävs för att du ska få tillgång till grytans innehåll? Följ din intuition och lyssna på ditt hjärta. De kommer alltid att leda dig dit du behöver vara för att vara ditt sannaste jag.

Intuitivt måleri, Transformation och Helande session! Häng med du också!

Kom igång med ditt intuitiva måleri!
Steg 1 – 26, 27, 28 April

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns.

Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer.

Utan krav eller prestation utforskar vi under våra dagar tillsammans vårt inre landskap och öppnar upp för vår kreativa flod att flöda fritt.  Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens. Detta är andra gången jag kör denna kurs och därför får du ett billigare pris samtidigt som du får möjlighet att själv ge förslag på vad du vill ha i kursen. Priset kommer att stegras för varje kurs som går tills den kommit till sitt originalpris, så passa på nu!

Frigörande och helande session
30 minuter över telefon

Frigörande och helande session är en session som hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar. Energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt fulla jag. 

frigörande och helande session

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Under samtalets gång renar jag din aura och lyfter den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session.

Denna session är en bra öppningssession och vi kan efter din session prata om hur du vill gå vidare. Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette