Ess i stavar – Veckans Tarot

31 december, 2023 0 av annette

Ess i stavar – Veckans Tarot. Vi började December månad med Ess i Stavar och nu kommer den tillbaks sista dagen både i December och på hela 2023. Det ska bli spännande att se vad som händer nu.

Detta är både märkligt och intressant. När Ess i stavar kom till oss i början av December fick vi se hur kvinnan på bilden….. vi borde kanske döpa henne och inte bara kalla henne kvinnan eller flickan….. Vad tycker du att hon ska heta? Skriv en kommentar 😀

Ok, tillbaks till vad som pågår, vi fick förra gången se hur en massa spännande saker kom upp ur elden och nu blir jag visad samma bild, fast den är som frusen. Som om allt stannade upp då och har varit fruset ända tills nu.

Men det var bara fruset på ytan, under ytan hände det en massa spännande saker.

Är Esset redo?

Vi har ju mött Drottning i bägare, Sex i stavar och Riddare i svärd så det har hänt rätt mycket dessa veckor. Frågan är om Esset är redo nu att tina upp och faktiskt på riktigt kicka igång det nya den här tjejen ska få in i sitt liv?

Det skakar och skramlar lite grann i bilden, det är som att den behöver lite hjälp. Vi behöver kanske en ishacka för att hacka ner isen i mindre bitar så att de lättare smälter? Ja jag får en bild av en hand som hackar i tjock is. Is står ju för känslor egentligen men i detta fall känns det mer som en tjock is som legat över sjön under en lång vintertid. Det är visserligen frusna känslor men känns mest som att de legat i vila över vintern, under isen flyter vattnet fritt. Det finns en del stickor och strån i vattnet och bottnen är lerig. När vi hackar i isen rörs leran upp så att det annars klara vattnet blir grumligt. Så är det ju när vi går igenom våra känslomässiga processer.

Löses upp lite i taget

Jag får se hur bilden löses upp lite i taget, nu är elden och de saker som kommer ur den upplösta men kvinnan är fortfarande fryst. Hon börjar tina sakta och säkert. När hon tinat kommer hon att behöva vila, hon kommer att behöva stöd från Riddaren i svärd som kom till hennes undsättning förra veckan. Det har varit en intensiv resa för henne, mycket har skiftat inom henne och kanske även runtomkring henne. De nya sakerna i elden kommer att visa henne vägen in i hennes nya liv. Det kommer nog att ta tid. Detta är ingen förändring som sker över en natt men hon har tagit steget ut nu från det som varit. Hon har ännu inte tagit steget in i det nya men när hon vilat kommer hon att ha stora stabila kängor på sina fötter.

Jag blir visad en bild på denna ganska lilla tjej och dessa gigantiska kängor. De är tunga att bära, och alldeles för stora, men hon växer i dem. När hon växt i dem kommer hon att gå långt och i vilken terräng som helst utan större ansträngning.

Ess i stavar – Veckans tarot – Ditt budskap

Det verkar som att det är en pågående process för dig, en process där det händer mycket bakom kulisserna. Man jobbar febrilt för att få allt på plats till den stora invigningen. Till det stora nya som är på väg. Jag uppfattar det som att du har haft fullt upp inombords medan det i det yttre kanske inte helt har fallit på plats. Att det stått lite stilla i det yttre för att allt inombords ska få landa och hitta sin plats.

Nu när Ess i Stavar kommer åter igen och vi får se hur bilden sakta löses upp är det ju ganska troligt att det du skapat inom dig kommer att falla ut i världen. Vad är det du skapat? För mig känns det som att det är ett magiskt landskap som skapats. Det känns också som att du är lite osäker på hur det kommer att bli när detta landskap väl landar på marken framför dig. Ta det i din takt. Det kommer mer hjälp under färden. Detta är ett första steg in i det nya livet. Så passande att vi samtidigt lämnar ett gammalt utslitet år bakom oss och välkomnar in ett nytt fräscht!

Fina Nyårsgåvor till specialpris för dig!

Nu är julen över och vi står mitt i den sista skälvande stunden av 2023. För många av oss har det varit ett oerhört transformerande år och jag vill ge dig möjligheten att ta del av mina tjänster ett litet tag till till fina priser. När det är mycket som händer, eller när man känner att man sitter fast kan det vara skönt att få hjälp att lösa upp energin och kanske hitta nya vinklar och öppningar. Kanske en fokuspunkt man kan ha med sig som stöd under året.

Du ser erbjudandena nedan och om du vill köpa ett presentkort så gäller det i ett helt år på allt som finns i min webshop och på min kursportal.

Grundkurs i Tarot till Magiskt pris! Passa på nu!

Klicka på pilen till höger i bildspelet för att läsa mer om kursen. Eller klicka på knappen nedan så kommer du direkt till kursportalen där informationen också finns.

Digitalt presentkort som gåva till dig eller en vän + 10%

Ett digitalt presentkort är praktiskt då du kan få det väldigt snabbt. Oftast samma dag. Du kan välja om du skriver ut det och ger det som ett vanligt presentkort eller om du ger det via mail.

Ett presentkort gäller ett helt år och kan användas till allt i min webshop och i min kursportal. Om du inte riktigt vet vad du eller din vän vill ha är det en perfekt gåva.

Du får presentkortet skickat till dig som Pdf-fil och kan skriva ut det själv
på det papper du tycker mest om.

När du köper ett presentkort senast 7 Januari 2024
ger jag dig ett mervärde på 10%!

Skriv i meddelandet i kassan eller i ett mail till mig vilket värde
ditt presentkort ska ha så lägger jag på 10% 

Frigörande och Helande session – en resa mot din inre sanning och läkning!

I denna session skapar vi en trygg plats där du kan släppa taget om det som håller dig tillbaka. Genom att lyfta fram det som tynger dig, och dela din berättelse öppnar du dörren för en kraftfull transformation. Jag guidar dig genom att hålla och följa energin, rena det som inte längre tjänar dig, lyfta det som vill komma fram i ljuset.

Frigörande och helande session är en session som syftar till att du ska komma närmare din egen innersta sanning. Att du ska kunna läka det i ditt liv som behöver läkas för att det ska bli det liv din själ längtar efter. Vi går så djupt och så högt som du är redo för och känner dig bekväm med. Vet du med dig att du behöver mycket stöd kan du köpa flera sessioner nu till detta julerbjudande.

Du betalar endast 350 kr för denna session
tom 7 Januari 2024

Skriv koden fri23 i kassan

Upplev kraften av förändring med din egen transformativa visionsmålning!

När du beställer din unika målning, öppnar du dörren till en resa där dina ord och färger blir bärare av din dröms vibration. Tillsammans med ditt högre jag löser vi upp blockeringar och frigör den energi som håller dig tillbaka. Målningen blir ett kraftfullt redskap för reflektion, meditation, frigörelse och manifestation.

Du kan om du vill även beställa en transformativ visionsmålning till någon du bryr dig om. Du behöver då be dem att säga tre ord som representerar något de vill ha mer av i sina liv och även några färger de tycker om. När du gjort din beställning kontaktar jag dig för att få den information jag behöver.

OBS! Målningen tar några veckor på sig att komma till sin ägare

Du betalar endast 375 kr för denna målning
tom 7 Januari 2024

Skriv Rabattkod vision23 i kassan

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och start på det nya året!

Med värme
Annette