Ess i stavar – Veckans Tarot

14 januari, 2024 0 av annette

Ess i stavar – Veckans Tarot kommer nu för tredje gången på kort tid. Det ska verkligen bli spännande att se vad kortet har att säga oss nu.

Ess i stavar - Veckans Tarot

När Ess i stavar – Veckans Tarot kom på nyårsafton blev vi visade att bilden var som frusen och att vi behövde en ishacka för att frigöra energin. Sen fick vi se hur ännu en riddare kom för att ansluta sig till hennes lilla gäng.

Min känsla är att denna tjej fortfarande är rätt frusen och stel. Hon behöver mycket värme och omtanke. Hennes resa har varit lång och tuff. Hon är en kvinna av elden och som det ofta är med dem, så har inte heller hon jättemycket tålamod när det kommer till att vila. Det spritter i hennes kropp och hon vill ut och leva livet med sina nya upptäckter, sina nya vänner och verktyg.

Mysigt att bli ompysslad

Drottning i bägare som är en i den lilla gruppen visar mig hur hon lägger en filt om flickans axlar. Hon ger henne en kopp med något rykande varmt, jag vet inte vad det är men det känns som någon form av te. Flickan sitter nu runt elden och dricker sitt te. Hon börjar tina lite i taget och faktiskt tycker hon att det är rätt mysigt att bli ompysslad. Hon känner att hon är trött och att vila inte är så dumt ändå.

Jag blir visad att mycket har fallit på plats men det är fortfarande något som saknas. Jag tror att det kommer att komma när hon tinat upp ordentligt. Just nu händer inte mycket alls utan det är en tid av väntan och läkning. Jag ser de andra i den lilla gruppen. De två riddarna står och pratar, det ser ut som att de planerar något. Eller så pratar de bara gamla minnen. Ja så är det, de skickar telepatiskt till mig att de kan inte göra några planer än eftersom allt som ska vara med inte är på plats. Drottning i bägare går runt och plockar lite, städar undan så det blir fint samtidigt som hon har ett öga på flickan.

Flickan sitter och halvsover och känns lite ledsen, nästan uppgiven. Det känns som att det handlar om att hon håller på att landa i sig själv och att Drottning i bägare hjälper henne att komma i kontakt med sina känslor. De som varit frusna och nu håller på att tina upp.

Ess i Stavar – Veckans Tarot – Ditt budskap

Jag skulle säga att det är en tid av återhämtning och vila. Jag kan tänka mig att det kryper lite i kroppen efter att få komma igång och använda alla verktyg du införskaffat. Att få börja att leva livet fullt ut. Men om det är för dig som det är för denna flicka så skulle det inte bli bra om du körde fullt ös nu. Inte än. Något mer måste falla på plats och så är det det där med vilan och återhämtningen.

Hur är det för dig med att ta emot från din omgivning? Hur känns det för dig att bli ompysslad? Har du någon Drottning i bägare som kommer med en varm filt och en kopp med något värmande drickbart till dig? Hon tittar fram som bakom ett draperi när hon hör att jag pratar om henne. Hon viskar till mig att det börjar hända saker där bakom och att hon gärna kommer till dig om du vill ha hennes omtanke. Det är bara att säga till.

Kom och måla med mig!
Online i Realtid

En pilotkurs till lågt pris. Passa på nu!

Ess i stavar - Veckans Tarot

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns. Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer. Du väljer hur din helg ska se ut, här finns inga krav och prestationsångesten lämnar vi i garderoben.

Eftersom detta är en pilotkurs är priset lågt, så passa på nu om du känner en längtan efter att måla och meditera för att komma närmare dig själv och din kreativitet. Om jag fortsätter med denna kurs framåt kommer den troligtvis bli dyrare.

Ess i stavar - Veckans Tarot

Kom igång med ditt intuitiva måleri

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån
våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka och fortsättning på det nya året!

Med värme
Annette