Ess i bägare – Veckans tarot

31 mars, 2024 0 av annette

Ess i Bägare – Veckans Tarot är första kortet i bägarsviten som representerar elementet vatten. Våra känslor. Traditionellt står Ess i bägare för en ny känsla. Vi vet ju vid det här laget att korten inte alltid talar med dig och mig på det traditionella viset. Det är en spännande energi i detta kort och nu tycker jag att vi tar reda på vad det vill visa oss idag.

Ess i bägare - Veckans tarot

Det första jag lägger märke till är att energin från organismen i grytan från förra veckan är med även i detta korts energi.

Jag tror att den är i bägaren som kvinnan håller i sin hand, och det är även den vi ser runt hennes hatt. Den påverkar hennes mentala energi och jag får en känsla av att hon känner sig lite yr.

Förra veckan insåg ju kvinnorna att deras åsikter inte var så viktiga, inte på långa vägar lika viktiga som deras vänskap och gemenskap. Jag upplever det som att denna kvinna fått ta del av deras upplevelse. Hon är inte en av dem men energin har på något sätt spridit sig även till henne.

Ärligt talat så känner jag mig nästan lite berusad när jag tonar in på henne. Jag blir själv helt yr. Detta måste vi gå till botten med.

Känner energin

Hon har inte druckit av brygden ännu men hon känner av energin. Jag upplever det som att denna kvinna varit med länge. Hon har upplevt mycket och är en klok kvinna. Genom livet har hon lagt på sig ett energilager runtom sig själv. Hon har gjort det för att kunna leva i den värld hon befinner sig i. Lagret är en blandning av sådant hon själv inte orkat hantera och andras energi som har fastnat i detta lager. Det är detta lager som gör att hon blir yr. Brygden i hennes bägare kommer att expandera det som är hennes sanna jag, vilket i sin tur kommer att spräcka hål på det skyddande lagret.

Det är nästan som en förlängning av vad som hände i Solen för någon vecka sedan. Denna kvinna bär även hon en klädnad som inte riktigt resonerar med hennes sanna jag. Hon bär dock ingen förklädnad som kvinnorna i Solen gjorde. Detta är mer som att hon inte köpt nya kläder på länge. Kläderna hon bär passade henne perfekt då när hon köpte dem men nu har hon utvecklats så mycket att hon behöver en annan stil.

Bryr sig inte så mycket om hur hon ser ut

Hon visar mig att hon inne bryr sig så mycket om hur hon ser ut. Hon tycker det är det inre som är viktigt. Jag håller med, men samtidigt så är allt energi och hennes kläder behöver ju vara i synk med den hon själv är, annars blir det krock och obalans. Klädnaden är ju vad hon visar upp utåt och det är utifrån det hon får sin respons från omgivningen.

Hon tittar lite bekymrat på mig och menar att det är slöseri med resurser att köpa en massa nya kläder. Jag tror jag får försöka förklara mig lite här… Hon behöver ju inte köpa en helt ny garderob och kläderna behöver verkligen inte vara några dyra märkeskläder. Kanske det räcker med att färga om något av de plagg hon har, eller sätta dit någon attiralj som lyfter hennes kläder till den nivå hon själv befinner sig på. Jag menar inte att hon ska klä sig för att passa in, utan för att uttrycka sitt sanna jag även utåt.

Nu slappnar hon av och förstår vad jag menar. Det har varit jobbigt för henne, för den där brygdens energi har snurrat runt hennes huvud så att hon inte kunnat tänka klart. Nu förstår hon och börjar göra sig redo att svepa sin bägare.

Katten… Den har redan svept sin bägare och dess päls glänser och glimrar som av tusen stjärnor. Den har till och med hunnit plantera lite nya växter på marken framför sin matte.
Kvinnan tar lite tid på sig. Hon känner in sin bägare och jag tror vi får vänta lite innan hon sveper den.

Ess i Bägare – Veckans Tarot – Ditt budskap

Min känsla är att det som pågått fram tills nu har till största delen varit en inre resa. En inre resa med spegling i det yttre. Nu verkar det som att det är dags att föra ut det du kommit fram till i världen. Kvinnan på bilden får rådet att uppgradera sin klädsel för att sända ut en energi som stämmer med den hon är innerst inne. Är det så för dig med? Att det är dags att se över på vilket sätt du vill uppfattas av omvärlden?

Inte anpassa dig till den utan skapa din plats. Din plats där du kan växa och blomstra, där du kan interagera med världen på dina egna premisser, på ett sätt som gör dig rättvisa och som får dig att må bra.

Intuitivt måleri, Transformation och/eller Helande session! Häng med du också!

Kom igång med ditt intuitiva måleri!
Steg 1 – 26, 27, 28 April

Få rabatt på det redan låga priset när du bokar din plats senast den 12:e April.
Skriv koden INTUITIVTMÅLERIONLINE när du betalar i kassan

Eller välj att anmäla dig till min mailinglista och ta del av specialrabatter som finns endast där.
Anmäl dig HÄR

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns.

Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer.

Utan krav eller prestation utforskar vi under våra dagar tillsammans vårt inre landskap och öppnar upp för vår kreativa flod att flöda fritt.  Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Vi målar helt fritt utifrån våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens. Detta är andra gången jag kör denna kurs och därför får du ett billigare pris samtidigt som du får möjlighet att själv ge förslag på vad du vill ha i kursen. Priset kommer att stegras för varje kurs som går tills den kommit till sitt originalpris, så passa på nu!

Frigörande och helande session
30 minuter över telefon

Frigörande och helande session är en session som hjälper dig att frigöra och lösa energimässiga blockeringar. Energimässiga blockeringar som hindrar dig från att leva ditt fulla jag. 

frigörande och helande session

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.
Sessionen är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Under samtalets gång renar jag din aura och lyfter den blockerade eller stagnerade energi du är redo att släppa. Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session.

Denna session är en bra öppningssession och vi kan efter din session prata om hur du vill gå vidare. Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig.

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette