ENTITY RISING – en målning i akryl

15 december, 2023 0 av annette

Entity Rising – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap. Den är 50×60 cm.

ENTITY RISING - en målning i akryl

Denna målning kom inte med lätthet. Den behövde många lager och lång tid innan den visade sitt sanna ansikte. Jag blev dessutom ganska fundersam när jag hörde vad den ville heta. Ju mer jag ser den och hör dess budskap förstår jag varför den tog tid på sig. Jag förstår också varför den heter just Entity Rising och att den hör hemma på den Blå planeten..

Faktum är att den är ”Prosperity coming” och ”Golden Lights” kompis som lämnade dem i sticket. Grunden i denna målning är samma som de två men denna hade som uppdrag att knyta ihop säcken lite längre fram. Det fick jag veta när jag hängde tavlorna till utställningen.

Entiteter klättrar uppåt för att komma upp i ljuset

Vi har alla olika lager i oss och olika blockeringar och lärdomar att göra i livet. Jag ska inte gå in här på detta på djupet utan vi håller det enkelt. I mitt arbete som healer möter jag ofta olika entiteter, olika varelser, olika energiformer, i och utanför oss människor.
Vissa har en väldigt hög och ren frekvens och andra har en lägre frekvens. De som har en lägre frekvens behöver mer läkning och kärlek. De som har en hög och ren frekvens kan hjälpa dem att läka. 

Denna målning visar hur dessa entiteter klättrar uppåt för att komma upp i ljuset, för att få leva i de högre energierna. I kärleken. Detta är alltså en healingtavla av rang. Du kan meditera på den och få hjälp att läka de sår du har inom dig som hindrar dig från att leva ut ditt fulla sanna jag.

De två kommande målningarna jag visar upp visar olika stationer under entiteternas resa på Entity Rising

Som med alla intuitiva målningar finns mycket att säga när man tonar in, men det mesta är väldigt personligt för den som betraktar målningen. Det jag ser är bara vad jag ser, du kanske ser något helt annat. Jag kommer därför inte att berätta mer av vad jag ser. Tona in på målningen och ta emot det budskap den har att förmedla till dig.

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette