CLEAR SPACE – en målning i akryl

13 december, 2023 0 av annette

Clear Space – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap

CLEAR SPACE - en målning i akryl

I denna målning ser vi en liten liten del av de träd som vi ser i Space Oddity. Här är min känsla att vi har lämnat Major Toms rymdkapsel och nu flyger fritt ute i kosmos tillsammans med de tre planeterna vi fick träffa i den förra posten. Vi har här fortfarande lite kontakt med jorden men är fria och tyngdlösa. Jag tycker att vi svävar här en stund så kanske vi får lust sen att besöka någon av planeterna.

Min känsla för denna målning är att den är väldigt öppen. Den har inte så många ord utan mer en känsla av tyngdlöshet. De tre planeterna snurrar om varandra och delar information med varandra. De är olika i sin energi och varje planet har sin styrka. Deras syfte är gemensamt och de är lite som medarbetare i ett team där varje medarbetare har sin uppgift. En uppgift de har fått tilldelad sig eftersom den stämmer överens med dess styrkor och där den kan vara ett bidrag till projektet.

Som med alla intuitiva målningar finns mycket att säga när man tonar in, men det mesta är väldigt personligt för den som betraktar målningen. Det jag ser är bara vad jag ser, du kanske ser något helt annat. Jag kommer därför inte att berätta mer av vad jag ser. Tona in på målningen och ta emot det budskap den har att förmedla till dig.

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette