BLUE SHIELD – en målning i akryl

16 december, 2023 0 av annette

Blue shield – en målning i akryl är en målning som ingick i min utställning ”Let your true colors shine” Mars 2023 i Stockholm. Här berättar jag en del om den och vad den kommer med för energi och budskap.

Denna målning är en inblick i vad som sker i en del av Entity rising.

Den hör så klart också hemma på den Blå planeten.
Här ser vi hur människor, varelser, entiteter hjälper varandra att klättra uppåt. De går igenom tunnlar, de klättrar uppför berg. Precis som vi människor på jorden gör genom livet. Alla betraktare ser olika saker i målningen beroende på vad som finns i ens egen perception, beroende på vad man själv behöver insikt i. 

Namnet Blue Shield kom till mig när jag gjorde klart målningen för upphängning.

Den berättade att den heter det för att den visar en sekvens i entiternas uppstigning där de kommit till något som liknar en station där man stannar och vilar när man bestiger ett berg. De får här fylla på med energi, får hjälp att läka de skador som uppstått. De får sedan ett skydd omkring sig och hjälp att komma vidare, a blue shield.

Som med alla intuitiva målningar finns mycket att säga när man tonar in, men det mesta är väldigt personligt för den som betraktar målningen. Det jag ser är bara vad jag ser, du kanske ser något helt annat. Jag kommer därför inte att berätta mer av vad jag ser. Tona in på målningen och ta emot det budskap den har att förmedla till dig.

Följ mig gärna på Sociala Medier där jag delar med mig av allt som är jag. Där delar jag även mina målningsprocesser när det flödet infinner sig.
Facebook
Instagram

Med värme
Annette