Åtta bägare – Veckans Tarot

5 maj, 2024 0 av annette

Åtta bägare – Veckans Tarot tillhör ju så klart bägarsviten som representerar vatten och våra känslor. I Åtta bägare har vi kommit ganska långt i vår känslomässiga process och det är dags att lämna bakom oss det som inte längre fungerar.

Åtta bägare - Veckans Tarot

Nu ska vi sa vad Åtta bägare har för budskap till oss denna vecka.

Det första mina ögon faller på är knytet hon håller i sin högra hand. Höger hand är kopplad till vänster hjärnhalva och den maskulina energin. Vi har ju haft besök av Riddare i Mynt två veckor på raken så för mig känns det ganska troligt att han lämnat en del information som denna kvinna av bägare nu ska ta med sig in i framtiden.

I vänster hand håller hon sin kvast och hon öppnar upp sig för mig och visar att hon funderar lite hit och dit hur hon ska göra. Ska hon flyga på sin kvast in i framtiden eller ska hon promenera.

Kort från The Everyday Witch Tarot, Art by Elisabeth Alba Illustration
Written by ”Deborah Blake-author”, Published by Llewellyn Worldwide

Ett berg och en kittel

Det verkar som att hon känner att det kan bli lite vingligt med kvasten och att hon därför funderar på att använda fötterna istället. Hon visar mig hur det finns ett berg ganska långt där framme, och att det är dit hon ska. Hon visar hur det sitter några kvinnor vid bergets fot. De har en eld och över elden hänger en kittel. Spännande! Bilden tar mig till Sagan om Isfolket och Sols resa för att träffa sina häxkollegor. Om du inte läst Sagan om Isfolket…. gör det!

Kvinnan visar mig hur hennes energifält är stort och når fram till dessa kvinnor. Jag tror att de sitter där och väntar på henne men hon kan inte kommunicera med dem för hon måste själv ta sig dit. Hur hon ska ta sig dit är hennes beslut att ta. Om hon går till fots kommer hon att ha tid at integrera allt det hon upplevt fram till nu. Det kommer att vara lite jobbigare för henne under resans gång men jag tror att det kommer att göra det lättare för henne sen. Om hon väljer att flyga på kvasten blir det en vinglig färd och hon visar mig hur kvasten sticker iväg upp högt i luften och gör en massa volter i luften. En busig kvast fylld av liv. Det är två olika resor och utifrån vad jag kan se kommer båda att leda henne fram till kvinnorna med kitteln.

Kvasten eller Fötterna?

Väljer hon kvasten landar hon framför dem med andan i halsen och ganska exalterad. Inombords har hon då fortfarande en del att bearbeta och integrera. Om hon istället promenerar till berget så kommer hon fram ganska tung i kroppen. Det har varit en ganska lång promenad i kuperad mark. Hon visar mig hur hon sätter sig tungt ner på marken.
Ja, jag vet inte vilket som är det bästa valet. Kanske spelar det ingen roll, kanske ska hon välja det som känns bäst i hjärtat? Hon tittar på mig och sjunker ihop på marken med huvudet i händerna. Det är svårt för henne att ta detta beslut. Jag tror hon behöver en stund för sig själv för att känna in vad som känns rätt och inte.

Jag försöker titta efter vad som finns i hennes knyte och ser att det är flera saker men det enda jag ser vad det är, eller snarare förnimmer vad det är, är något som vid första anblicken ser ut som ett hopknölat papper. När jag tittar på det visar det sig som en stor Pyrit. Jag får känslan av att detta är ett kontrakt som hon knölat ihop. Ett kontrakt som hon är klar med och nu ska slänga på elden vid berget. Att det knöliga papperet sedan visar sig som en Pyrit gör att jag anar att kontraktet handlat om ekonomi och framgång. Ett karma som handlat om ekonomi som hon nu är klar med. Det enda som kvarstår är att lösa upp energin en gång för alla genom att elda upp kontraktet.

Papper och Pyrit

Jag googlade för att se vad mer Pyriten har för egenskaper och intressant nog så hittade jag information om att den används inom pappersindustrin. Det stämmer ju bra ihop med att vi blir visade först ett ihopknölat papper som sedan blir en Pyrit. Min känsla är att detta handlar om mer än bara pengar, det handlar nog om framgång i livet, drivkraft och en massa andra saker som den maskulina energin står för. Vi får se vad som händer längre fram. Vem vet, vi kanske får träffa kvinnorna vid elden också. Det tycker jag skulle vara spännande i alla fall.

Åtta bägare – Veckans Tarot – Ditt budskap

Ja, det är ju ganska uppenbart att det är dags att gå vidare nu. Att lämna bakom sig det som varit och även rena den emotionella kroppen från gamla känslor som gjort sitt.
Vad väljer du? Väljer du kvasten eller fötterna? Vill du ha den lite mer äventyrliga och skakiga vägen framåt, eller vill du hellre ta den trygga och lite långsammare vägen med ett steg i taget? Det är ditt val och jag tror egentligen inte att slutresultatet kommer att påverkas av vilket val du gör. Det är bara upplevelsen som är olika.

Använd Pyritens energi till fokus framåt, till beskydd under vägen och för att fylla på mer av den maskulina energin. Oavsett om du flyger eller promenerar. Hoppas vi ses framöver vid elden.

Mycket händer nu energimässigt och det är viktigt
att vi står stadigt i vår egen kraft, i vår egen sanning. 

Jag har själv gjort en lång och kraftfull resa och vill gärna finnas där på det sätt jag kan för andra. Framförallt jobbar jag med transformativa sessioner och du är hjärtligt välkommen att boka en tid med mig
om det resonerar med dig.

Du kan läsa om den nedan och resten av mitt utbud hittar du 
under shopen på https://annettehagman.com.

Transformativ healingsession

En transformativ healingsession är ett samtal där vi samtalar om vad som pågår i ditt liv. Du väljer vad du vill fokusera på och jag håller energin för dig, ställer frågor, renar din aura, agerar kanal för de från andra dimensioner som vill vara till hjälp.

Jag är under hela samtalet uppkopplad på min transformativa kraft som vet exakt vart den ska gå för att du ska få ut det allra bästa av denna session. Under samtalet leder och guidar jag dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig, och så småningom, när du är redo, göra de förändringar som krävs för att du ska ha det liv du drömmer om.

Transformativ healing session 60 min

Man skulle kunna säga att vi människor energimässigt är uppbyggda av olika punkter som är sammanvävda med energilinjer. I varje punkt finns det olika lärdomar och upplevelser vi är menade att ha i detta liv. Syftet är att vi under livet ska lösa upp dessa punkter så att vårt energifält blir fritt. Ju fler punkter som lösts upp, ju friare känner vi oss. Det beror på att vi när vårt energifält är i fritt flöde är i konstant kontakt med vår innersta sanning.

När vi följer vår innersta sanning väljer vi per automatik det som får oss att må bra.

Du kan välja att stanna vid en session eller så kanske du är redo att frigöra dig ännu mer på djupet och vill fortsätta din resa med mig. Vet du med dig att du vill ha fler sessioner finns ett fint paketpris. Du kan även välja om du vill ha en session på 60 minuter eller 90 minuter. Klicka på knappen nedan så kan du välja det som känns bra för dig.

Häng med till Youtube!

Åtta bägare - Veckans Tarot

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette