Alla Hjärtans Dag – Ett möte mellan dimensionerna

14 februari, 2024 0 av annette

Jag vill bara titta in och säga hej på Alla hjärtans dag. 

Alla Hjärtans Dag - Ett möte mellan dimensionerna

Denna dagen behöver ju inte handla bara om den romantiska kärleken, och när jag tänkte på vad jag skulle skriva till dig kom bilden av en målning upp för min inre syn. Moonwolf.

Jag målade den för några år sedan och det var en utmaning för mig eftersom jag är så van att måla helt intuitivt. Vargen kom till mig med en ganska intensiv energi och pockade på om att få bli född. Jag hade länge haft en längtan efter att måla ett kvinnoansikte med ett månlandskap i håret men det hade inte blivit av, så jag valde att föra de två samman. 

Alla Hjärtans Dag - Ett möte mellan dimensionerna

Eller valde…. det var snarare så att de valde mig som deras manifesterare. Det blev snabbt tydligt att denna målning hade ett djup som jag först inte uppmärksammat. Dessa två varelser från så helt olika stammar är nämligen själsfränder. De har levt tillsammans i många inkarnationer på många olika platser i många olika universum. De har haft olika kostymer på sig men alltid älskat varandra djupt.

De berättade för mig att de nu lever i olika inkarnationer, på olika platser långt ifrån varandra. Anledningen till att vargen så intensivt pockade på att få födas var för att de två skulle få en möjlighet att mötas mellan dimensionerna.

Inte menade för varandra i denna inkarnation

De är inte menade att leva tillsammans i denna inkarnation och har saknat varandra djupt. Jag upplevde det som att de kanske inte varit medvetna om vad det var de saknade, bara att något saknades. I detta möte fick jag se hur deras ögon connectade och band deras själar samman igen. Innan det var dags för dem att återgå till sina nuvarande inkarnationer. Ett möte bortom, bortom. Så vackert. 

Kärleken lever bortom allt det fysiska vi har i våra liv. Den lever bortom emotioner och romantisk kärlek. Den kärlek dessa två delar är som evigheten, den går inte att förstöra och den kräver ingenting. De älskar varandra lika djupt även fast de lever så långt ifrån varandra just nu.

Den maskulina och den feminina energin

Vargen representerar även den maskulina energin och kvinnan den feminina. I deras ögons möte skedde en koppling mellan dessa två energier, energier som behöver vara i balans med varandra för att vi människor på jorden, jorden själv och universum ska kunna vara i balans. 

Nu blir jag visad något intressant, något jag faktiskt inte visste. Det är så spännande med dessa målningar. Jag kan verkligen inte ta åt mig någon ära mer än att jag håller i penseln. De har sina egna liv, sina egna berättelser. De är ofta prickar på samma tråd även fast jag inte vet det när jag målar dem.

A Journey through dimensions

Moment in time

Jag har nog aldrig kopplat samman Moonwolf med min serie ”A Journey through dimensions”. Inte förrän nu. Jag blir visad att det ögonblicket när vargens och kvinnans ögon möttes skapade en öppning för det maskulina och det feminina att mötas.

”A Moment in Time” handlar om just det. Mötet och läkningen mellan det maskulina och det feminina. Motsatsers förening som leder till enhet.

”A Moment in Time” har sin historia och du kan läsa den lite var stans. Bla i denna blogg.

Music of Life

Det finns fler tavlor som vill komma till tals men jag ska inte ge dem plats här och nu. Detta skulle kunna bli en bok om de alla fick prata fritt. Jag stannar här så får vi se om ”Music of Life” kommer till oss längre fram och fortsätter denna berättelse.

Ha en riktigt fin Alla Hjärtans Dag!

Vill du ge dig själv en gåva?

Jag stänger ner kursportalen. Detta är sista kursen i den så passa på nu!

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Att måla intuitivt kan vara en spännande resa där man kommer i kontakt med världar man innan inte visste fanns. Allt kan hända, allt ifrån en häftig transformativ inre resa till några dagar av härligt fridfullt måleri och fina meditationer. Du väljer hur din helg ska se ut, här finns inga krav och prestationsångesten lämnar vi i garderoben.

Priset lågt, så passa på nu om du känner en längtan efter att måla och meditera för att komma närmare dig själv och din kreativitet. Om jag fortsätter med denna kurs framåt blir det i annat format.

Riddare i Mynt - Veckans Tarot

Kom igång med ditt intuitiva måleri

Vi mediterar och målar helt fritt utifrån
våra hjärtan. Vi öppnar upp för mer av de vi är i vår innersta kärna, i vår sanna essens.

Det som vill visa sig i världen, det som vill visa sig i våra liv, det målar vi ut på papper eller duk utan tanke på prestation eller krav.

Jag stänger ner kursportalen. Detta är sista kursen i den så passa på nu!

Häng med till Youtube!

Veckans Tarot - Riddare i svärd

Min Youtube-kanal

På min Youtubekanal delar jag med mig av mina verktyg. Kanalen är dynamisk och jag följer flödet. Där kommer du kunna hitta allt från videor om målning till djup transformation. I grunden ligger en del videos med olika verktyg till vad jag kallar energihygien. En hjälp för dig att hålla ditt energifält rent och fräscht så att det blir lättare för dig att leva ditt liv som du önskar.

Jag lägger även varje vecka ut en video där jag läser upp veckans budskap från tarotkorten. För dig som hellre lyssnar än läser budskapet.
Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det.
Och du! Prenumerera så missar du ingen av de videos jag lägger ut! 😀Med värme
Annette