A moment in time

30 april, 2022 0 av annette

A Moment in Time är en målning som föddes snabbt och bestämt. Jag tänker mig jämförelsen med en afrikansk kvinna som föder sitt barn ute på fältet och sedan fortsätter jobba. Målningen skulle verkligen fram just då. Den är en genomskärning av olika dimensioner under ett ögonblick av förväntansfull spänning.

Moment in time

A Moment in Time är ett namn som jag själv sökte fram. Ofta så talar målningarna själva om vad de heter men denna var tyst och jag behövde ett namn för att kunna lägga ut den som konsttryck. Det kan hända att den berättar om sitt sanna namn längre fram men det känns som att dess rätta namn är i en väldigt hög frekvens, en så hög frekvens att det inte går att sätta jordiska ord på den. A Moment in Time är så nära jag kan komma, i alla fall just nu.

Jag började denna målning genom att jag ville måla i lila och ljusblått. Färgerna hade visats framför mig ett tag och nu var det dags. Jag älskar verkligen denna kombination. När målningen var klar lade jag till lite guld på väl utvalda ställen. 18 karats guld, fint ska det vara när en tavla med så hög frekvens kommer till vår jord.

Jag bodde i Nerja, Spanien i några år och där finns det några grottor som är helt magiska. De grottorna har mycket information att dela med sig av och denna målning har någon koppling till dessa grottor. Jag vet inte riktigt hur men kanske är bilden en bild av grottorna i andra dimensioner.

Den här målningen är så full av liv och så full av information. Det känns nästan omöjligt att uttrycka vad det är den visar. Energin i den är sprakande och jag blev visad att den är en genomskärning av olika dimensioner där samma sak händer samtidigt. Jag ska försöka beskriva en del av det jag blivit visad och resten får du själv finna.

En gigant

Vi har den gigantiskt store mannen som kommer och bär på en kvinna som ligger helt lealös i hans famn. Hon har varit igenom skärselden och han har plockat upp henne för att bära henne hem dit hon hör hemma så att hon får läka. Denne man var den förste som visade sig för mig. Jag hann knappt grunda målningen innan han kom fram. Han var så fylld av kärlek att jag blev helt tagen. Jag kunde inte fortsätta måla utan var tvungen att låta honom vila i några dagar innan jag kunde ta in hela hans väsen. Jag satt och tittade på honom och insöp hans fantastiska energi. Tårarna rullade ner för mina kinder flera gånger under dessa dagar. Tårar framkallade av den kärlek han utstrålar.

Skrivet i stjärnorna

Längst upp till vänster står en person i kåpa. Hen har ett skrivdon i sin hand och skriver i gyllene skrift vad som precis håller på att ske. Undra om hen skriver ner eftersom det händer eller om det som händer händer eftersom hen skriver ner? Vad tror du? Jag får i alla fall informationen att målningen visar en händelse som sker i nuet. Det är en händelse som hela universum har väntat på under lång, lång tid. Målningen visar sekunderna eller minuterna innan själva händelsen.

Vi ser hur det från vänster kommer en kvinna tillsammans med en elefant. Från höger kommer en man ridande på en häst. Min upplevelse är att kvinnan är afrikansk och mannen är en indian med en fjäder i sitt hår. På höger sida ser vi ett par i en portal och under dem ser vi ett kontrakt med guldskrift. Det finns mer att se men detta är en del av det hela. Vad får du för känsla av detta ögonblick? Vad är det som kommer att hända?

Jag har min känsla men jag tänker inte avslöja den här utan min tanke är att nästa målning kommer att visa mer. Eller så visar den ett annat viktigt skede i vår uppstigningsprocess. Jag längtar tills nästa målning är redo att komma till liv.

Vill du följa mina målningprocesser så kan du följa mig på Facebook, där lägger jag ibland ut bilder innan målningen är klar.

Om du vill köpa A Moment in Time så finns den både som original och som poster.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin dag!

Med värme
Annette