Veckans Tarot – Ess i Stavar

28 maj, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Ess i Stavar är det första kortet i Lilla Arkanans eldsvit. Stavarna tillhör eldelementet och visar oss vår kraft, vår energi, vår viljestyrka. Det är lite intressant att Ess i stavar kommer till oss två veckor i rad för att dela med sig av sin kunskap.

Veckans Tarot - Ess i Stavar

Förra veckan berättade denna flicka för oss att hon nu är redo att lämna bakom sig allt det gamla, alla gamla karmiska band som går släktled tillbaka. Om du missade förra veckans Veckans Tarot – Ess i stavar kan du går tillbaka och läsa den HÄR

Nu när jag tonar in på henne har hon en annan energi. Hon känns mycket starkare och tydligare i sin energi. Det verkar som att mycket av det gamla har lämnat henne och nu står hon framför elden igen. Denna gång står hon där med en känsla av hänförelse. Hon känner tårar i sitt hjärta men denna gång är det tårar av ren kärlek. Hon hade aldrig kunnat ana hur mycket kraft, kunskap, kreativitet som gömde sig inom hennes förmödrar.

När hon gjorde ceremonin förra veckan där hon slängde sina förmödrars tyngd på elden så hände något hon inte hade räknat med och det är vad vi ser på bilden. Först kändes det bara som att hon blev lättare i sinnet och gladare, men sen kände hon att det var något som hände. Det var som att hon fylldes upp igen av en kraft hon inte kände igen.

Förmödrars gåvor

Hon berättar för mig att hon fick se hur alla gåvor, alla de gåvor hennes förmödrar i sina liv burit inkapslat, nu frigjordes och strömmade ut ur elden. På bilden får vi symboliskt se böcker, penslar, toner. Hon visar mig hur den energin spred sig över hela området. Flickan stod där mitt i alltihop och liksom blev impregnerad med alla dessa gåvor. Hon har lite svårt att uttrycka sig för hon är lite överväldigad. Hennes liv har länge varit ganska tungt och det är ju inte så konstigt då hon burit alla dessa förmödrars tyngder. Nu när det har släppt är det bara hon själv kvar. För kanske första gången i sitt liv får hon nu känna hur det är att vara hon.

Den här flickan är en klok flicka och en väldigt medveten person. Hon har upplevt mycket i sitt korta liv och hon bär många minnen från andra liv. Hon berättar för mig att nu när hon bränt upp förmödrarnas bördor har de alla smält samman till en gemensam energi. I denna energi finns tillgång till alla de gåvor de bar men inte uttryckte. Där finns även tillgång till de gåvor de faktiskt uttryckte. Flickan kan nu välja och vraka bland dessa gåvor.

Hitta rätt i sig själv

Hennes utmaning nu är att hitta rätt i sig själv. Att känna efter noga vilka av dessa gåvor hon vill plocka fram och använda sig av i detta liv. Vem är hon utan den tyngd hon burit så länge och hur vill hon att hennes liv ska se ut framåt? Det är viktigt att hon väljer med urskiljning och verkligen lägger tid, kraft och energi på det hon väljer. Om hon gör det kommer hennes liv att förändras till det bättre. Hennes möjligheter är nu så oerhört mycket större än de varit innan. Det är lite som att hon fått ett väldigt försenat arv. Ett arv hon kan göra exakt vad hon vill med. Ett arv utan kopplad sorg.

Veckans Tarot – Ess i Stavar – Ditt budskap

Om du förra veckan gjorde en ceremoni för att frigöra de karmiska banden till dina förmödrar/förfädrer så kan du nu göra andra delen av denna process. Gör upp en eld eller sätt dig någonstans där du känner att du hämtar kraft. Gå sedan in i dig själv och se hur dina förmödrars/förfädrers gåvor stiger upp ur askan från elden och lika som för flickan på bilden fyller upp hela atmosfären runt dig. Sitt i den energin och känn efter om där finns något som du skulle vilja ta till dig och faktiskt börja lägga tid, kraft och energi på att utveckla. Finns där något som inspirerar dig? Något som får det att börja pirra i din kropp?

Släktledets alla gåvor

Nu har du möjligheten att skapa det du vill ha i ditt liv. Förra veckan blev du varse om vad du inte längre vill ha. Du släppte taget om det och denna vecka fyller du upp med det nya du vill ha. Att få tillgång till ditt släktleds alla gåvor är en enorm fördel på din väg framåt. Om du inte känner just nu att du vill starta upp ett nytt projekt så vet med dig att du har tillgång till denna kraft, denna energi, dessa gåvor hela livet. När du känner dig redo, koppla upp dig mot denna energi och ta emot det du behöver för att kunna göra det du försätter dig.

Veckans nyheter – händelsererbjudanden

Frigörande och helande session 30 min över telefon

Specialpris på frigörande och helande session

Om du känner att du behöver hjälp att frigöra dig från det som håller dig tillbaka för att som flickan på bilden kunna öppna upp för nya gåvor. Passa på nu att boka en tid med mig. Du får detta rabatterade pris under en tid framåt. Hur länge förtäljer inte historien så passa på att beställa din session nu.

Originalpris 495kr för 30 minuters frigörande och helande samtal

Nu 350kr!

Äldre målningar till valfritt pris.
Vad valfritt pris innebär? Jo, det innebär att du om du är intresserad av någon av mina gamla målningar skickar mig ett mail där du skriver vad du känner att du vill och kan betala för den. Om jag tycker det är ett ok pris är målningen din.

Målning Akryl Kärlekspar

Detta erbjudande gäller inte målningarna från Journey through dimension och inte heller mina senaste målningar. Om du vill att jag skickar tavlan till dig tillkommer fraktkostnader.
De allra flesta av mina målningar finns här i Galleriet. Alla som finns med där finns dock inte tillgängliga för köp.

Skicka mig ett mail med ditt prisförslag så ser vi om din favorit vill bo hos dig 🙂

Ny Youtube-kanal

Jag håller på och skapar en ny kanal på Youtube. Den är inte klar än men om du vill kan du gå in redan nu och prenumerera på kanalen så missar du inte någon av mina framtida videos 🙂

Jag kommer bland annat prova under en tid att lägga ut veckans kort även där. Jag kommer då att läsa in det jag här i bloggen har skrivit.
Allt eftersom kommer jag att lägga in videos med olika tips om hur du kan sköta om din energi, om kreativitet, målning, transformation, meditationer etc. Ge gärna en kommentar om du går in och tittar på mina videos! Och om du har något du vill jag ska prata om, hör av dig så kanske jag gör en video om just det 🙂

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är bilder-till-Om-mig-pa-hemsida-7-1024x1024.jpg