Veckans Tarot – Nio Mynt

26 mars, 2023 0 av annette

Veckans Tarot – Nio Mynt är ett av de mest populära korten i tarotleken. Här pratar vi om överflöd, man är på en plats i livet där man mår bra helt enkelt.

På bilden ser vi en kvinna som sitter i en skön fåtölj, med ett glas vin och en bra bok. Hennes omgivning är fylld av rikedom och livgivande energi. Hon har skapat detta själv, all den rikedom hon omger sig med kommer ifrån hennes egna kraft, hennes egna hårda arbete.

När jag tonar in på henne känner jag hur hennes hjärta slår, det slår fort och jag får känslan av att hon faktiskt helt nyss har satt sig i fåtöljen och plockat upp sin bok.

Detta är intressant för min känsla är att hon stod i sitt trädgårdsland och jobbade när hon kände av att jag var på väg. När hon kände min närvaro slängde hon sig ner i sin fåtölj, plockade upp sin bok och hällde upp ett glas vin. Allt för att jag skulle se hennes lugn och harmoni.

Hon räknade inte med att jag faktiskt känner energin och är alldeles för nyfiken för att låta min upplevelse stanna vid en fasad. Jag är ju bara tvungen att titta djupare och fråga henne vad som egentligen pågår. Hon tittar på mig under lugg med en pillemarisk blick, lägger ner boken och hoppar upp ut fåtöljen. Hon är vig, snabb och stark i sin kropp. Hennes energi är glad och sprudlande när hon halvspringer till sitt trädgårdsland och visar mig vad hon precis planterat. Hon är helt till sig av lycka över de plantor hon planterat. För mig som inte kan något om trädgård ser det ut som vilka plantor som helst men hon förklarar för mig att dessa plantor är magiska och väldigt sällsynta.

Jag frågar henne varför hon visade mig bilden av att hon satt i fåtöljen avslappnad och lugn när hon egentligen ville vara i sitt land och plantera. Hon tittar på mig igen under lugg och ser nästan lite blyg ut. Så säger hon att detta land är hennes hjärta, hennes stora passion och i det är hon väldigt sårbar. Hon var lite rädd att jag inte skulle uppskatta hennes land så istället visade hon mig den bild hon var säker på att jag skulle uppskatta. Den bilden är också sann för hon har jobbat hårt och hon har skapat sitt eget paradis där hon kan njuta av frukterna av sitt arbete. Men hon har alldeles för mycket energi för att kunna nöja sig med det som redan är klart och därför ägnar hon nu sig åt detta land av ren kärlek.

Veckans Tarot – Nio Mynt – Ditt budskap

Hennes budskap till dig är att du ska njuta av det du har i ditt liv. Uppmärksamma vad du faktiskt har skapat, njut av det och klappa dig själv på axeln. Hon säger att även om hon är lite rastlös och vill fortsätta skapa nytt hela tiden så är hon väldigt stolt och tacksam över det hon redan har. Hon vill att du ska känna likadant och sedan fortsätta och plantera dina magiska växter, de växter som får dig att känna livet, som får dig att fyllas av den där lyckan som ibland nästan är svår att härbärgera. Tillåt dig att vara i den energin tills den har integrerats i dig som en självklar del av dig. Låt den känslan vara din lägsta punkt och fortsätt sedan bygga din dröm därifrån.

Veckans nyheter – händelser


Jag har haft några hektiska dagar i Stockholm med utställning och mässa så denna vecka blir en lugn vecka för återhämtning för min del.
MEN för dig finns möjlighet att boka sessioner med mig, beställa din personliga berättelse eller boka in dig på Creative You Online Steg 1 eller Brons till ett väldigt förmånligt pris. Du får ta del av de erbjudanden jag hade på Harmoniexpo!

Erbjudandena går egentligen ut den 28:e men jag förlänger dem för dig t.o.m. söndagen den 2:a April. Passa på nu! Du ser de olika erbjudandena och koderna nedan.

Creative You Online Silver Steg 1

Startdatum Steg 1: Tisdagen den 25/04-23
Tid för zoommöte: Tisdagar 19.00 – c:a 20.30.
Datum zoommöten Steg 1: 2/5, 9/5,16/5, 23/5

Pris Steg 1: 2500kr
Ditt pris med rabattkupong: 1995kr
Rabattkod: cyo1massa
Läs mer och boka din plats HÄR

Creative You Online Brons

Du som väljer Brons gör kursen på egen hand i ditt eget tempo. Du är en person som trivs med att jobba själv och är självgående.
Kursen startar direkt när du betalat och du gör den sedan i din egen takt.

Pris Brons: 3995kr
Ditt pris med rabattkupong: 1995kr
Rabattkod: cyobronsmassa
Läs mer och boka din plats HÄR

Kursen är 12 veckor lång och du får tillgång till den i ytterligare 3 månader för att kunna repetera och återkomma till de lektioner du eventuellt inte hunnit göra så ingående som du önskat.

Vernissage Online

Jag har skapat ett onlinevernissage med de målningar som varit med på min utställning. Klicka på knappen nedan så kommer du till videon på Youtube.

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Pris: 495kr
Ditt pris med rabattkupong: 350kr
Rabattkod: klarmassa
Läs mer och boka din plats HÄR

Transformativ Healingsession

Transformativ healing utgår alltid ifrån ditt högsta bästa. Du kommer i kontakt med delar av dig själv som du kanske tidigare inte varit i direkt kontakt med. Jag leder och guidar dig dit där du behöver vara för att kunna frigöra dig och göra de förändringar som krävs för att du ska ha det bra och kanske till och med ha det liv du drömmer om.

Vad handlar det om?

Det kan handla om gamla beteendemönster, tankemönster som du nu är redo att förändra. Ibland löser vi upp gamla trauman för att du ska få tillgång till mer av din egen energi och kraft. Ibland räcker det med att vi fyller upp med ny fräsch energi

Har du en känsla av att livet kan vara mer än vad det är just nu?
Känner du att det är något som håller dig tillbaka?
Längtar du efter mer flöde i ditt liv?
Känner du att du sitter fast?
Är du eller har du varit utbränd?
Står du och tvekar mellan olika val?
Vill du hitta in till din egen sanning och lära dig att följa den?

Om du svarar ja på någon av dessa frågor, då kan en Transformativ healing tillsammans med mig vara något för dig.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Pris 90 min: 1200kr
Ditt pris med rabattkupong: 900kr
Rabattkod: th90massa
Boka din session HÄR

Pris 60 min: 900kr
Ditt pris med rabattkupong: 720kr
Rabattkod: th60massa
Boka din session HÄR

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i ”Din egna personliga berättelse ”Berättelsen om dig” fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Din personliga berättelse

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Pris: 350kr
Ditt pris med rabattkupong: 250kr
Rabattkod: berattelsemassa
Boka din session HÄR

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette