Veckans tarot – 8 mynt

12 februari, 2023 0 av annette

8 mynt är ett kort där det händer saker. Det händer saker men det krävs att man gör en egen ansträngning, det sker inte av sig självt. Mynten representerar ju som vi nu vet jordelementet, vilket håller energin för vårt praktiska konkreta arbete och liv.

Veckans tarot - 8 mynt

Vad vill veckans tarot – 8 mynt då säga oss?
Vi ser hur kvinnan på bilden har en massa olika flaskor på sitt bord. Hon håller på att blanda ihop någon form av brygd. Vi ser på skylten utanför hennes lilla lokal en kvast och en kvist, så jag tänker att hon blandar läkebrygder så att människor kan komma till henne och köpa olika brygder. Katten sitter bredvid henne och ser nästan ut som en vakt. Kanske den ser till att det blir rätt delar av allt innehåll i brygden, vad tror du?

Kvinnan hör mig när jag funderar över vad det egentligen är hon gör och tittar på mig. Hon säger inget men hon kallar in mig telepatiskt och ber mig att sticka ner huvudet i urnan.

Jag känner hur jag ryggar tillbaka lite och inte jättegärna vill sticka ner huvudet. Då skrattar hon och säger att jag inte ska vara dum, så klart ska jag inte ner med huvudet i grytan, jag ska bara lukta och känna energin som stiger upp ur gryta.

Olika ingredienser i brygden

Ok, jag pustar ut och lutar mig försiktigt fram och sniffar lite försiktigt. Det doftar mint och jag känner hur energin går upp i huvudet på mig. Det känns som att den renar mina tankar och hela mitt huvud. Huvudet blir så lätt att resten av kroppen känns jättetung. Hon hör igen vad jag tänker och säger att, ja men brygden är inte klar än. Vi ska ha i fler ingredienser. Hon visar mig en massa rosa blommor och några kvistar med små vassa barr. När jag Googlar ser det ut som Läkemalva och Åkerfräken. Hon ler mot mig och säger att hon gör olika brygder till olika personer. Till just mig tycker hon att dessa örter passar. Vad får du för örter av henne? Vad doftar det i grytan för dig?

Ta steget och följa sina drömmar

Min känsla när jag tittar på henne är att hon är djupt tillfredsställd. Hon har hittat sin plats i livet och känner en inre frid och ro samtidigt som hon blir väldigt inspirerad av sitt arbete. Hon berättar för mig att det inte alltid har varit så. Under lång tid hade hon arbeten där hon slet ont på olika sätt. På vissa arbeten slet hon ont fysiskt och på vissa mentalt/känslomässigt. Nu är hon väldigt glad att hon vågade ta steget till att följa sina drömmar. Att ha en egen butik har alltid varit hennes dröm.

Hon berättar hur hon som barn lekte affär och det var den roligaste leken hon visste. När de andra barnen lekte mamma, pappa, barn hade hon affären de fick komma och handla i. De senaste åren när hon visste att hon skulle behöva byta jobb var det tanken på en butik där hon kan hjälpa människor att må bättre som hela tiden kom tillbaka till henne när hon släppte sina tankar fria. Hon lyssnade på dessa tankar och har nu uppfyllt en av sina största drömmar. Det har krävts mycket jobb och en hel del mod och uthållighet men nu är hon där.

Veckans Tarot – 8 mynt – Ditt budskap

Vad tar du med dig av denna kvinna? Har du drömmar du ännu inte uppfyllt? Har du ett jobb nu där du inte trivs jättebra? Eller har du som hon redan uppfyllt din dröm?
Jag tänker att hennes budskap är lite olika till olika personer.
Till dig som redan lever din dröm kanske hon har någon brygd som kan hjälpa dig till nästa steg eller till en bättre balans i livet? Luta dig fram och känn in om hon ger dig något tips så som hon gjorde till mig 🙂

Dags att agera

Till dig som vet med dig att du skulle behöva byta jobb och satsa mer på dina drömmar är detta en uppmaning att sätta igång! Titta på henne, hon har fått kämpa en hel del men nu är hon så lugn, harmonisk och balanserad. Hon älskar varje del av sitt liv och ångrar inte för ett ögonblick att hon tog steget ut mot sin största dröm. Vad är din dröm? Vad krävs för att du ska nå den?
Gör du också lika som jag och de andra, luta dig fram och känn in vad hon kan ha för brygd till just dig 🙂

Två nya spännande tjänster!

Klargörande och helande session

Klargörande och helande session är en session som hjälper dig att förstå dig själv bättre. Att se tydligare hur du ska agera i ditt liv för att det ska bli som du önskar.

Kanske känns det som att du inte vet vart du ska sätta ner foten i nästa steg i ditt liv, eller så kanske det känns oroligt inom dig men du vet inte riktigt varför.

Just nu fin rabatt!

Klargörande session

Ibland räcker det med en session för att det som står i din väg ska släppa taget och du ska se klart för att kunna ta de steg som krävs för att du ska må bra.

Under en klargörande och helande session kommer du att få hjälp att se dig själv och ditt liv klarare. Du kommer även att få hjälp att rena din aura från den energi som du är redo att släppa i nuet. Detta brukar hjälpa mycket och vill du gå ännu djupare väljer du sedan Transformativ healing och vägledning.

Ibland räcker det med en session och ibland behöver man flera. Boka din första session så ser vi sedan om det behövs fler eller räcker med den.

Din personliga berättelse

Din alldeles egna unika berättelse

Liksom i Veckans Tarot för jag i Din egna personliga berättelse fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om egentligen vad som helst som är av vikt för din personliga resa här på jorden. Alltid ett budskap med syfte att du med större lätthet ska kunna ta dig framåt i livet, ett budskap som hjälper dig att se dig själv och ditt liv klarare.

Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig är på cirka 1 A4-sida.
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Transformativ healingsession

Om du känner att du vill ha hjälp att reda ut dina trådar i livet är du välkommen på en transformativ healingsession med mig.

Tarotläsning

Vill du ha en ren tarotläsning av mig når du mig lättast på Tarotguiderna enligt schema.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin vecka!

Med värme
Annette