Berättelsen om dig

Berättelsen om dig

I Berättelsen om dig för jag fram vad ditt högre jag och dina guider har att säga dig just nu. Ofta i sagoform med symboliska uttryck som talar till din själ. Det kan handla om vilken resa du gjort, om vilken resa du kommer att göra eller vilken resa du gör just nu.
Du kan läsa i min blogg där jag varje vecka lägger ut budskap från tarotkorten för att se min berättarstil. Berättelsen om dig kommer vara i liknande stil men då personligt till just dig.

Berättelsen om dig finns i två olika format.
En kortare variant på cirka 1 A4-sida HÄR
En längre berättelse där du får en berättelse för varje månad ett år framåt. Mellan 6-12 A4-sidor lång. HÄR
Jag svarar i turordning så fort jag hinner. Berättelsen kommer till din mailbox när den är klar.

Jag ser fram emot att skriva just din berättelse!

Med värme
Annette