A Journey through Dimensions

23 april, 2022 0 av annette

A Journey through Dimensions är en serie målningar som är kanaliserade och visar olika sekvenser av vad vi kallar uppstigningen. Målningarna kommer med specifika koder. Dessa koder kommer att hjälpa dess människa att finna inspirationen och vägen till att göra det hen är här på jorden för att göra.

I mitt universum handlar uppstigningen om att vi höjer vår egen frekvens genom att arbeta med oss själva. Genom att komma närmare och närmare våra hjärtan, vår sanna essens. De vi är när vi är helt och hållet sanna emot oss själva är nämligen ofta ganska långt ifrån de vi är i våra tredimensionella liv. Vi har massor av olika typer av blockeringar i våra energifält vilket gör att vår energi saktas ner. När energin saktas ner kan vi inte uppfatta allt som finns tillgängligt för oss. Vi ser bara det som resonerar med den frekvens vi befinner oss på.

En blomma är nöjd med att vara blomma

Har du någon gång varit ut i naturen och känt hur du fylls av kraft? Har du i så fall känt hur annorlunda du känner dig just där och just då? Det beror på att naturen aldrig dömer och alltid är vad den är. En blomma försöker till exempel aldrig vara ett träd. Den är helt nöjd med att vara en blomma.

Vi blir som de fem element vi spenderar mest tid med. När vi är mycket i naturen som aldrig dömer eller värderar får vi möjlighet att vara i vår egen energi utan att stötas och blötas med någon annan. Då växer vårt energifält och våra blockeringar blir mindre signifikanta. När vi däremot är med människor som kritiserar oss, inte tror på oss, inte lyssnar på oss etc., då krymper vi ihop och blir mindre och mindre av vad vi egentligen är. Då blir våra blockeringar mer kännbara och tydliga.

Målningarna kommer med koder till inspiration

Målningarna i A Journey through dimensions har lite samma funktion som naturen, same same but different. De är alla kanaliserade och varje målning kommer med koder som hjälper dess människa till inspiration för att göra vad hen är här på jorden för att göra. Serien är pågående och jag vet inte om eller när den kommer att bli klar. Varje målning har sin uppgift.

I skrivande stund har en av målningarna funnit sin människa. Dagen efter att jag fick ner informationen om seriens namn och tavlornas funktion ringde hon till mig. Hon berättade för mig att hennes målning har givit henne energin och inspirationen att återuppta ett arbete hon slutade med på grund av bristande ork och motivation. Hon visste hela tiden att detta arbete var det arbete hon var här på jorden för att utföra men hon hade ingen lust. Nu har lusten kommit tillbaka. Hennes målning gav henne de koder hon behövde för att komma igång igen. Hon kommer i sin tur att sprida dessa koder vidare till de människor som behöver dem.

Målningarna kan även lösa blockeringar

Målningarna i A Journey through dimensions kan även hjälpa oss genom att ge healing. De kan hjälpa oss att frigöra den blockerade, stagnerade energi som inte längre är för vårt högsta bästa. Jag som dess värd har fått den stora förmånen att ta emot healing från dem alla. Jag kan lova dig att de är väldigt olika varandra. De jobbar på helt olika frekvenser med oss.

Man kan se guider och mästare i dem om man ser bortom de linjer som är uppenbara. Dessa varelser brukar dyka upp efter ett tag. De kommer inte direkt när jag målar dem utan väntar tills tavlan stabiliserat sin energi. Det slår mig nu att det sägs att ett människobarns själ inte landar i kroppen direkt när barnet föds utan kommer och går både innan och efter födseln. Det kanske är lika med dessa målningar? När jag får se dessa ansikten, då har dess själ flyttat in på riktigt. Vad tror du om det?

Du kan läsa mer om målningarna i bloggen. Om du vill följa min målningsprocess kan du följa min sida på Facebook. Där lägger jag då och då ut målningarna innan de är klara och lite annat smått och gott.

Star – resans överbefälhavare

Star

Star är den första av målningarna som kom till mig i denna serie. Hon är lite av en överbefälhavare eller rese guide till de andra målningarna 😀 Hon har även två följemålningar med sig. Moonwalk och Girl in the Valley. Jag ska skriva hela berättelsen om A Journey through Dimensions någon gång men det blir för långt för en bloggpost.
Du kan läsa mer om henne i bloggen. Skriv in Star i sökrutan längst upp till höger så hittar du henne 😀

Tycker du att jag verkar lite knäpp som målar tavlor som pratar med mig? Tavlor som fungerar som katalysatorer till de människor som köper dem? Du är nog inte ensam i så fall 😉 Jag kan lova att det i alla fall är väldigt spännande och att man inte behöver ha tråkigt om man inte vill. Det är också en hisnande känsla att dessa målningar som kommer genom mig faktiskt kan göra stor skillnad för många människor.

Med detta vill jag önska dig en riktigt fin dag!

Med värme
Annette